Na ženo bi rad prepisal svoj stari avto, ker novi že čaka v avtohiši. Vsak po svoje razlaga, kako naj ga prepišem. Na zavarovalnico Triglav sem poslal email in dobil odgovor, da naj to uredim pri odvetniku. Danes bil fizično na zavarovalnici in gospa rekla, naj grem k notarju in tam uredim prepis, da imajo vse potrebne pogodbe tam. Kličem notarja v Radovljico in se je obnašal tako vzvišeno in arogantno, da če bi se pogovarjala še pol munute, bi mu jeb...mat... Ni hotel povedati nobenih stroškov ampak vztrajal, da naj pripeljem vozilo na cenitev k njim in da bodo na podlagi tega spisali pogodbo. Pa jest ne vem, a folk še vedno kupuje mačka v žaklu-se pravi da gredo narest neke prepise, ne da bi vsaj okvirno ceno vedeli. Očitno že, vsaj notar se je tako obnašal in ni hotel razkriti niti enega stroška, ker očitno je tako navajen. V glavnem, v avtohiši mi ponujajo za 10k sit prepis, s tem da bo to zgledalo kot da sem jaz prodajalec in prodajam vozilo ženi in kao ona mi da denar-denar mora zakrožiti fizično. Se temu mogoče reče komisijska pogodba? Bi se dalo komu malo napisat, kako bi bilo najbolje narediti? Recimo v smislu prepis za telebane

. Se pravi v smislu-Greš v avtohišo in...