Zavarovalnice, kasko, cene, nasveti, registracija, tehnični pregledi...

Uporabniški avatar
{Grega}
Novinec

Kasko na parkirišču ... kasko na pločniku?

Napisal/-a {Grega} Po feb 21, 2005 11:19 pm

Zanima me nekaj: zavaroval bom avto kasko na parkirišču. Večinoma pa parkiram avto na pločniku, ker pred blokom ponavadi ni placa. Kaj če mi nekdo poškoduje avto na pločniku ... lahko kasko na parkirišču vseeno uveljavljam ... ali ne?

Uporabniški avatar
kljukec
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a kljukec Po feb 21, 2005 11:26 pm

ma jst sm do zdej vedno avto pelu na zavarovalnco pa sm rku da je blo na parkingu (tud če ni blo :lol: )
razn če se ni 1.1.05 kej spremenil ni panike glede tega
sej fora tega je sam v odbitni franšizi
je pa moje mnenje da je najbolj koristen kasko prav ta za parkinge

Uporabniški avatar
matcho
Uporabnik

Re: Kasko na parkirišču ... kasko na pločniku?

Napisal/-a matcho To feb 22, 2005 12:00 pm

{Grega} je napisal/-a:Zanima me nekaj: zavaroval bom avto kasko na parkirišču. Večinoma pa parkiram avto na pločniku, ker pred blokom ponavadi ni placa. Kaj če mi nekdo poškoduje avto na pločniku ... lahko kasko na parkirišču vseeno uveljavljam ... ali ne?

Tu se nimaš kaj za bat. Če bo prišlo do česa enostavno reči da je bil avto na parkplacu parkiran. Če boš pa rabo zapisnik od policije pa avto postavi nekam na ustrezen parkplac pa jih pokliči.
Slika

Uporabniški avatar
ban
Mojster foruma

Napisal/-a ban To feb 22, 2005 12:10 pm

Če boš mel poleg polnega kaska (ali pa malo kasko, kasko človek, kasko narava) parking zavarovan kot delni kasko (kombinacije ki jih imajo zavarovalnice) se nimaš kej bat. Če boš mel kej avto poškodovan greš sam do zavarovalnice in prjaviš škodo, izpolniš škodni zahtevek, cenilc poslika in napiše zapisnik, en izvod dobiš ti in greš z njim do ličarja oz. kleparja, ki ti bo avto rihtu. Pol pa že on zavarovalnici izstav račun, ti nimaš nobenih stroškov, tud odbitne franšize v tem primeru ne plačaš.

Uporabniški avatar
BaSe
Uporabnik

Kraj: Maribor

Re: Kasko na parkirišču ... kasko na pločniku?

Napisal/-a BaSe To feb 22, 2005 12:12 pm

matcho je napisal/-a:Če boš pa rabo zapisnik od policije pa avto postavi nekam na ustrezen parkplac pa jih pokliči.

seveda tak se dela :twisted: :tomidelej:
Vrni se na Zavarovanje in registracija vozil

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov