Zavarovalnice, kasko, cene, nasveti, registracija, tehnični pregledi...

tomaz03
Novinec

registracija, zavarovanje

Napisal/-a tomaz03 Ne mar 20, 2005 4:28 pm

Zadeva je sledeca! Imam avtomobil, ampak ta tedn kupim novega! Pa me sedaj zanima kako pa kaj!
S trenutnim avtomobilom imam registracijo in zavarovanje do julija.

Kaj je potrebno narediti, da bom lahko najbolj preprosto registriral in kasko zavaroval ta novi avtomobil?

lp

p.s. pa se nekaj, ravno danes sem dobil enega kandidata da bi kupu moj star avto, ampak kaj je potrebn zdej storit? k to bo moja prva prodaja avtomobila...ce mi lhk kk pomagate z nasvetom

cao

Uporabniški avatar
pugi405
Poznavalec foruma

Napisal/-a pugi405 Ne mar 20, 2005 5:11 pm

Uporabniški avatar
stealth
Novinec

Napisal/-a stealth Ne mar 20, 2005 6:40 pm

mene pa tukaj zanima sledeče... Iz starega avta sem prenesl bonus na novega, starega pa nisem odjavil iz prometa. Zdaj sta oba še zavarovana, samo nimam pa zavarovalne police, ker je pač boniteta na novem avtu. Ostala mi je še vedno prometna, tablice, nalepka itd. Gospodična na upravi mi je povedala, da po novem ne morem dobiti povrnjenega zavarovanja za stari avto, če ga ne odjavim iz prometa. Tega pa nočem, ker bi potem moral imeti takoj kupca, kar mi pa tudi trenutno ne ustreza. Zdaj a se lahko jaz s starim avtom za katerega nimam več zavarovalne police v rokah, lahko tudi peljem ali ne?
Ker se mi zdi zelo čudno, da bi lahko kar tako iz enega avta prenesel celoten bonus na drugega in da če pač starega avta ne odjavim, da mi še vedno velja zavarovanje tudi.
Dodge Stealth Twinturbo AWD

Cifra
Nov uporabnik

Napisal/-a Cifra Sr mar 23, 2005 12:39 am

Pomoč najdeš TU
Vrni se na Zavarovanje in registracija vozil

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 2 gostov