Zavarovalnice, kasko, cene, nasveti, registracija, tehnični pregledi...

Uporabniški avatar
ice
Administrator a.com

Kraj: Gorenjska

Nalepke

Napisal/-a ice To feb 05, 2002 6:04 pm

Zanima me vaše mnenje o teh novih prečudovitih nalepkah, ki jih dobite "strokovno prilepljene" ob registraciji. Posebej lepo izgledajo na vašem novem črnem avtomobilu... vaše mnenje, sam sem zelo proti - očitno pa je, da so te nalepke bile uvedene kot izsiljevanje denarja iz naših že tako plitvih žepov ob registracijah... lahko pa se motim ;)

Vaše mnenje?
IceBreakr
Ustanovitelj portala/foruma Avtomobilizem.com

Tarzan
Novinec

Re: Nalepke

Napisal/-a Tarzan To feb 05, 2002 7:24 pm

to je totalna bedarija samo dodatno izsiljevanje denarja za brezvezne stvari ki nic ne pripomorejo.samo en dodaten vir financiranja drzave.
Slika

mulc
Novinec

Napisal/-a mulc To feb 05, 2002 10:40 pm

ja to je ze res sam usaka slaba stvar ma tud svoje prednosti... nmors ti policaju recimo rect da je nenajdes al pa kj... sam do sipe stop pa pogleda. je pa res da so teli na integrali prou nesposobni za nalimat eno nalepko :) glih dons sm gledou... pa se en problem je telh nalepk, ubistvu se sam nevem tocn... kuko je pol ce se ti zaletis pa se ti razbije taprva sipa? na servisu ti morjo zamenat sipo in enostavno ostanes brez prometne - nalepke. kuko je pol to? to je pomojm da dost problem.

bemfl
Nov uporabnik

Napisal/-a bemfl To feb 05, 2002 10:56 pm

to more bit ena taka pizadrija k s telm vinjetam za austrisko autocesto.....uzameš pač poškodvano po možnosti še na tismu koncu šipe nalimano pa greš na zavarovalnco an......usaj jst tko mislm ker brez prometne tud ne morš bit kr tko an...
BMW

Sniper
Nov uporabnik

Napisal/-a Sniper To feb 05, 2002 11:03 pm

Sam prometno dovoljenje ostane al kuko?
Glede nalepk se pa pomoje proizvajalcu kr smeji, pomoje je sicer ogromno denarja vložil v podkupnine politikov sam se mu bo bogato obrestovalo, mi mormo pa zarad tega to nagravžno stvar na avtu met nalimano.
Sreča je na strani pogumnih
Slika

knafland
Administrator a.com

Napisal/-a knafland Sr feb 06, 2002 9:24 am

Ce mene prasas mors use skp novo kuot ce razsujes taprvo sipo in isto ce tjo cist raztrga pa to (beri: necitljiva-neuporabna) zanima pa me ce mas ob tem lahk kej tezav?
It\'s all about being free...

admin
Administrator a.com

Kraj: Jesenice

Napisal/-a admin Sr feb 06, 2002 9:31 am

Verjetno odrežeš steklo na delu nalepke in jo policiji izročiš v roke? Že kdo poskusil? Hehe ;)
IceBreakr
Administrator foruma
Slika

Uporabniški avatar
ssokec
Novinec

Kraj: Črnomelj

Napisal/-a ssokec Sr feb 06, 2002 12:57 pm

te nalepke so zaradi rekreacije pocajev mora naredit en krog okol avto pol pa še pade v obcestni jarek, tako da ma kr neki rekreacije da se pobere, neki sm slišal da so izbrali izdelovalca teh nalepk brez javnega raspisa po mojem je nekdo dubu veliko v žep, pa še to tisti ki morjo it dvakrat na leto na tehničnega morjo tudi dvakrat na let plačat nalepko in njeno strokovno limanje, tako da če danes kupš nov avto bo ta imel po 15 letih nalimanih 18 nalepk, dobr da bo šofer sploh še kaj vidu!
Slika

Uporabniški avatar
jurk
Novinec

Kraj: Jesenice

Napisal/-a jurk Sr feb 06, 2002 1:01 pm

Najbl smesn mi je t.i. "strokovno leplenje". Ce ze lahko pozrem, da je nalepka tm zato da polcaji lazje vidjo kej (ceprov se ne strinjam), nikakor ne morem razumeti zakaj moram placati 5000 sit zato da mi en nalep nalepko v kot sipe sej jo ja lahko sam nalepm, pa bo verjetno se bl natancno (ker sm za tak pac picajzlast).
Ford Team Slovenija @ http://www.ford-team.si/

Sniper
Nov uporabnik

Napisal/-a Sniper Sr feb 06, 2002 1:15 pm

Kolkr vem je izdelovalec nalepke isti kot za potni list.
Sreča je na strani pogumnih
Slika

Uporabniški avatar
zazo
Moderator foruma

Napisal/-a zazo Sr feb 06, 2002 1:18 pm

CETIS!!!
http://www.avtoakustika.com (forum)
dB-drag Racing
Razred S1-2
SPL 146.9 dB

mulc
Novinec

Napisal/-a mulc Sr feb 06, 2002 8:16 pm

pomojm pa da nekak je zrihtan to ce sipo razbijes da ti ni treba nanou nabavlat. sj to je itak use u racunalniku pato tko da pomojm sam prek zavarovalnice novo dobis. bo treba 1x prou mal prasat.

DavKo
Novinec

Kraj: Kranj

Napisal/-a DavKo Če feb 14, 2002 8:07 am

Hi

oj zazo, a tudi tuki si? :)

Mislim, a je problem, ce sipo razbijes to itak pride 100 jurjev, ce jo glih ne najdes na kakem odpadu, se pravi se tiste 3 jurje za novo nalepko ne pozna sploh. Bom pa vprasal jutri, k grem registradcijo delat. Zaenkrat je avto se lep, brez tiste svinjarije gor.

LP
David
Slika

Uporabniški avatar
zazo
Moderator foruma

Napisal/-a zazo Če feb 14, 2002 9:07 am

davko.. JA tut tuki sem... :) jes sem posod :)

emm... davko.. brez zamere... sam bom mal skritiziral tvoj stavek da je usen ce je sipa 100k sit ce da se 3 za nalepko...

primer da imas 20k sit... pa ti 80k sit manka.. pa se mores sposodet.. ups.. ne ne bo dost kr 83k sit se sposod :(

NE ZAGOVARJAM DRZAVE K JE NAVECJI ODERUH DALEC NAOKOL!
http://www.avtoakustika.com (forum)
dB-drag Racing
Razred S1-2
SPL 146.9 dB

dolenc
Novinec

Napisal/-a dolenc Sr feb 27, 2002 12:16 am

Davko, kaj so ti na tehničnem rekli za nalepko, če razbiješ šipo. a moraš pol avto tja prpelat, da ti dajo nalepko dol in pol na zavarovalnico, al lahko primeseš samo šipo?

DavKo
Novinec

Kraj: Kranj

Napisal/-a DavKo Sr feb 27, 2002 7:15 am

Hi

Nisem nic spraseval. Itak je bil tak dren, da je en tip samo ven hodil in iskal ker avto ima samo se nalepko za nalimat, cakali smo ap v 2 vrstah in pomesani, eni se za tehnicnega, eni za nalepko... Cista stala je odkar je ta nov zakon o nalepki. Pa ne pozabit homologacije, kdor ima novejsi avto od '98. Jaz sem moral iti nazaj domov iskat. :(

LP
David
Slika

softi
Nov uporabnik

Napisal/-a softi Ne mar 10, 2002 1:38 pm

jest sm menju sipo.najprej ti dajo celo v prtlaznik,pol se usmiljo sam z unim koncm k je nalepka.pol pa na tehnicne.razlagat zakaj rabs novo nalepko.pa tastaro kazat,pa izjavo pisat.ceremonija.pol pa pride model pa tastarokomi dol sprav in ti nalima novo.stara pa v dosje.takoj se vprasam kako bodo dol dajal nalepke cez en let.ni pogojev da bo cista sipa,jest pa ne bom dovolu kr limanja po sipi.

ce hocs komu narest tezave mu sam nalepko s***** s sipe.cel dan bo na tehnicnm.

Uporabniški avatar
donCapeli
Nov uporabnik

Kraj: obala

Napisal/-a donCapeli Po jan 06, 2003 3:40 pm

jst sem tut unmu na amzsju reku, da da čist nizko, pa je frajer jo nalimal tko visoko,da jo brisalec zakrije.
tko, da če bo policaja kej zanimalo z nje, si bo moral še brisalec dvignit. še dobro,da so športniki.
Ko pogledaš v ogledalce, vidiš mene, ki za tabo vozim 8)
Slika

Uporabniški avatar
MGsax
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a MGsax To jan 27, 2004 11:13 am

dolenc je napisal/-a:Davko, kaj so ti na tehničnem rekli za nalepko, če razbiješ šipo. a moraš pol avto tja prpelat, da ti dajo nalepko dol in pol na zavarovalnico, al lahko primeseš samo šipo?

jaz sem mel tako stanj eda mi je šip apočila in sem pač menjal sprednjo šipo. tisti ki ti šipo menj ati more nalepko staro dat v roke, tako so jo meni, potem greš tj akjer to izdajajo (tehnični) in rečeš da rabiš novo ker si šipo menjal jim daš staro in pol dobiš novo seveda ko plačaš cca 3k
SlikaSlika
če te zanima powerlifting ali strongman tekme klikni -
Stran za najmočnejše

Uporabniški avatar
JohnyR
Uporabnik

Kraj: KK

Napisal/-a JohnyR To jan 27, 2004 11:30 am

knafland je napisal/-a:Ce mene prasas mors use skp novo kuot ce razsujes taprvo sipo in isto ce tjo cist raztrga pa to (beri: necitljiva-neuporabna) zanima pa me ce mas ob tem lahk kej tezav?

Nevem če od vas nobenga niso opozoril, ampak pr nas na tehničnem ti lepo pove da moraš listek na katerem dobiš nalepko shranit v primeru da se stara uniči, ker le tako lahko dobiš duplikat.
http://www.raceland.si
Vrni se na Zavarovanje in registracija vozil

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov