frutko je napisal/-a:ostanejo, če si iz istega kraja... jasno da ne boš vozil avto z registracijo iz drugega kraja! Takrat se odjavi avto pa se ga ponovno prijavi z novimi tablicami!
Gricko je napisal/-a:frutko je napisal/-a:ostanejo, če si iz istega kraja... jasno da ne boš vozil avto z registracijo iz drugega kraja! Takrat se odjavi avto pa se ga ponovno prijavi z novimi tablicami!
nop!!
jaz sem iz LJ motor sem kupil v KK pa bi lahko obdržal tablice brez problema, samo men ni blo všeč, pa še deponirane sem imel svoje, zato sem zamenjal!
frutko je napisal/-a:Gricko je napisal/-a:frutko je napisal/-a:ostanejo, če si iz istega kraja... jasno da ne boš vozil avto z registracijo iz drugega kraja! Takrat se odjavi avto pa se ga ponovno prijavi z novimi tablicami!
nop!!
jaz sem iz LJ motor sem kupil v KK pa bi lahko obdržal tablice brez problema, samo men ni blo všeč, pa še deponirane sem imel svoje, zato sem zamenjal!
jasno, da jih lahko obdržiš, ker tablice po novem ostanejo na vozilu, sam valda da nauš pol do takrat k boš mel motor vozil KK, če si pa iz LJ... ponos pa to :D
frutko je napisal/-a:Jst sm pred 14 dnevi delal prepis... zadeva je taka:
posrednik mi je naredu prodajno pogodbo, ki jo je potrebno overit in do registracije sem se vozil z prodajalčevo prometno, na registracijo pa sem šel z prodajno pogodbo in prometno, pa sem dobil kar novo prometno že, ki je bila napisana name. Mislim, da fizično ni odjave, jo pa una tm na registraciji nardi pomoje, ker ti v bistvu plačaš prijavo rabljenega avtomobila (če se ne motim jasno).
Ne vem pa kako je s tem, če sta stranki vsaka iz drugega kraja...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost