juzlek je napisal/-a:amm,internet mi šteka,verjetno zato mi šteka kaj...
ja,stvar je taka...sorodniki pridejo domov iz avstralije,in potem bi radi najeli avto.....in ponudili so jim ford focum ali golfa,za en mesec 400 000,oz. nekje 1500 EU
Meni se to zdi malo pretirano....vaša mnenja?
juzlek je napisal/-a:amm,lublancan,bi lahko nabavil še kake telefonske??drugače kombi ne pride v poštev,....pa glede omejitve kilomtrov tudi nebi ravno bilo prav,..ker mislijo it doli na štajersko in prekmurje,...skratka skoraj po celi sloveniji....
jojovix je napisal/-a:juzlek je napisal/-a:amm,lublancan,bi lahko nabavil še kake telefonske??drugače kombi ne pride v poštev,....pa glede omejitve kilomtrov tudi nebi ravno bilo prav,..ker mislijo it doli na štajersko in prekmurje,...skratka skoraj po celi sloveniji....
Mislm da ni omejitve km, nebi pa dal roke v ogenj. TEL 041/683 122. Probi mal barantat, če veš kakšne so cene drugje bo mogoče popustu pa ti dal mal manjšo ceno. Spomnu sem ce pa še, da en frajer posoja Subaru Legacy za eno smešno ceno, sam je avto star nekje med 5 pa 10 let. Če te zanima bom probov tud njegovo telefonsko zvohat.
L.P.
juzlek je napisal/-a:jojovix je napisal/-a:juzlek je napisal/-a:amm,lublancan,bi lahko nabavil še kake telefonske??drugače kombi ne pride v poštev,....pa glede omejitve kilomtrov tudi nebi ravno bilo prav,..ker mislijo it doli na štajersko in prekmurje,...skratka skoraj po celi sloveniji....
Mislm da ni omejitve km, nebi pa dal roke v ogenj. TEL 041/683 122. Probi mal barantat, če veš kakšne so cene drugje bo mogoče popustu pa ti dal mal manjšo ceno. Spomnu sem ce pa še, da en frajer posoja Subaru Legacy za eno smešno ceno, sam je avto star nekje med 5 pa 10 let. Če te zanima bom probov tud njegovo telefonsko zvohat.
L.P.
oij!
bi prosil če bi mi lahko izvohal njegovo tel.št!prosim
tanx
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 14 gostov