lublancan je napisal/-a:greš na amzs, izpolneta oba skupi en obrazec, rabš obe vozniški + prometno pa mislm da stane 3000 in to je to
dobiš potrdilo za vožnjo tujega avtomobila za 1 leto
diablo_ je napisal/-a:Za vsak slucaj ga je res dobro vzet, a ce je na prometni isti priimek kot na tvojem osebnem dokumentu ni nobenega problema.
Imej se kaksnih 5 evrov za bosanske carinike, ce se jim bo zahotelo kavice![]()
Nekateri pac komplicirajo, moramo razumet da imajo res zanic place.
|kr_en| je napisal/-a:jz sm bil ravn 14 dni nazaj z avtom od babice v republiki srpski, pa so me policaji ustavl pa se prometno sm mel
(kot ponavad nc kriv)
se mi je ena glupa hrvatica u rit zaletela, pa ni noben nc reku ko je na njo pisan..
pa se priimka sta razlicna.
mores met pa zeleno karto..to pa obvezno.
sam ahti da se ti kir hrvat ne zapizdi u avto ko so same pizdarije....odskodninski zahtevek pa vse skupi si morm sam rihtat z euroherc zavarovalnco, pa se cenilcu sm mogu dat 50 eurov (sicer mi jih zavarovalnca vrne ce bom uspel zrihtat) za ogled pa papir da lahka grem s poskodvanim avtom cez mejo..pa itq zaslisanje pr sodniku za prekrske ko sma bla tujca oba....u glavnem zajebu sm 6 urc tam.
drgace pa srecno pot...pa 10€ drobiza mej zram za policaje:D
STENTOR je napisal/-a:to je le fajn, da imaš urejeno, ker se na carini še vedno lahk zakomplicira. js nazadnje, ko sem bil, je vzel prometno, moral sem odpreti haubo in pol je šel vsako cifro posebej gledat, to da pa ni bil moj avto pa niti omenu ni
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost