Matjaž87 je napisal/-a:da ne bom nove teme odperu bom kr tle prašu
nekje sem zasledu da se dobi za oldtimer, se prav za avto starej od 25 let, pri nekaterih zavarovalnicah -50% bonitete brez certifikata???
zdej če je to res me zanima če bi jez kupu oldtimerja pa ga reg. z -50% bonifikacije al bi jes loh po enmu letu ali 11mesecih prenesu bonifikacijo na novejši avto,manj kot 25let???
tko bi mal n.tegnu zavarovalnco, mogoče ne bi to ratal sam bi biv pa zelo zadovoln če bi blo to mogoče,pa najbrž še kdo drug![]()
LP
Matjaž87 je napisal/-a:ja to vem, kako pridobiš 90% bonifikacije, sam mene zanima če se dobi -50% brez certifikata in članstv pa po enmu letu prenest -50% bonifikacije na mlado vozilo
Matjaž87 je napisal/-a:ja to vem, kako pridobiš 90% bonifikacije, sam mene zanima če se dobi -50% brez certifikata in članstv pa po enmu letu prenest -50% bonifikacije na mlado vozilo
ocean Objavljeno: 28 okt 2005 13:41 Pošlji temo: 50% bonifikacija, ce imaš poleg oldtimerja še eno vozilo
--------------------------------------------------------------------------------
No pred kratkim sm padu v eno debato s kolegom, ki je rekel, da ce imaš doma registriranega oldtimerja,pri njem dobis -90% za registracijo, ce mas certifikat, polg tega dobis še 50% popusta, torej bonifikacijo na registracijo navadnega vozila. zanima me ce vi veste kaj o tem in ce to drži, katere zavarovalnice to omogočaja. kajti sam sem na triglavu, pa vem da tu tega ni
lp
Matjaž87 je napisal:
ja to vem, kako pridobiš 90% bonifikacije, sam mene zanima če se dobi -50% brez certifikata in članstv pa po enmu letu prenest -50% bonifikacije na mlado vozilo
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov