Zavarovalnice, kasko, cene, nasveti, registracija, tehnični pregledi...

ReaLiStY
Nov uporabnik

Kaj lahko naredim? Ne vrne prometne

Napisal/-a ReaLiStY Sr nov 30, 2005 10:54 pm

Kupu sm motor(moped), od enga mulca, in pac mi napisemo na list, da smo pac prodal an, gremo vsak svojo pot. Tamau je reku da bo zih su nridt prepis pa vse pa da mi posle dokumente. Oki prov, pustim prometno nemu. In zdj tamau ni naredu nc, motor je registriran nanga, prometne jest nimam... Oki ql klicem negovga fotra, k je mulc se mladoletn an, fotr nc ne ve o tem da je tamav prodov motor,.. In se zmenva s fotrm, da jest nemu poslem kupoprodajno pogodbo, izpovnem svoj del pogodbe, ostalo pa on z mulcm in da gre uvert in poštimat papirje, pa da mi pošle. In fotr men rece zadnic, nej grem na policijo da bodo naprej štimal ker on nima stikov s sinm ze kksn mesc, da se mu tamav ne oglasa na telefon,..nc. Men se pa tut ne oglasi... Kaj lahko jest nrdim v tem primeru? Na koga nj se obrnem? HEEEELP!

Uporabniški avatar
bass
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a bass Če dec 01, 2005 2:53 am

113. To je vse kar lahko nardiš. Poskus pa dobit kopijo prometne na uradu kermukolže.
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.
Vrni se na Zavarovanje in registracija vozil

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov