Zavarovalnice, kasko, cene, nasveti, registracija, tehnični pregledi...

all4you2
Novinec

Kraj: Ljubljana

Interservice kontrolor??!!?!?

Napisal/-a all4you2 Sr maj 07, 2003 5:03 pm

No, prišel je čas tehničnega pregleda itd. Pa grem na Interservice na letališki v Lj. Vse ok, potem pa gleda osvetlitev zadnje tablice. Pa je modro svetilo in je vrgu. Prav, da bo podpisu, ko spucam. Se pregovarjava, da bom doma, ker nimam izvijača itd. Pa pravi, nej grem na okenček da bo dal (ne vem kaj je mislu). Pridem do okenčka in si mislim, morda je pa spustil. Opa, tam za oknom pravi, da neki ni v redu. Spet osvetlitev tablice. Hmm, malo premislim in ga vprašam, če za vzmetenje ne rabi nobenega homo kartončka. Gre tip unga k je avto gledu vprašat in pride nazaj rekoč, mate srečo, da vas je spustu glede vzmetenja. Meni popeni do kraja. pišuka, sej mam papirje pa vse. Pa b****r sploh vprašu ni. Ok, grem nazaj do kontrolorja, da mi posodi izvijač in snamem stekelca (le-ta so bila na modro obarvana). Pogleda in končno spusti. Sej po eni strani majo prav. Če je treba met belo je pač belo. Sam zakaj pol ni za vzmetenje nič reku? Oz. mi celo zabrusu, da imam srečo, da me je spustu. f***. Mene ne bo več tam.

Ma še kdo take zanimive izkušnje?

Galantfrik
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Galantfrik Pe jun 20, 2003 10:35 am

Ja tam so res indijanci! Jst sem svojega že 2x pelu tja na tehničnega...
Lansko leto sem imel že gor 16" colske feltne, ki so baj d vej malo preširoke in spredaj štrlijo ven iz karoserije (homo kartončka itaq nimam :lol: ) pa vzame palco in izmeri - ja fant, tole je pa malo preširoko! Sem reku - ja kaj jaz vem, tak avto sem kupil, lansko leto mi niste rekli nič...
Za Powerful izpuh (ki itaq tud nimam homologitan) ni rekel nič!
Za osvetlitev zadnjih tablic (imam tudi modre) - ni rekel nič!
Edino kar je, se je zapičil v zatemnjene zadnje šipe - prejšnji lastnik je dal to gor, pa mi itaq ni blo všeč, samo se mi nikol ni lubilo dol potrgat. Torej, dal mi je želetko in - DRGNI FANT! Pa sem drgnil cca 1/2 ure in me je spustil!

Letos grem spet tja... Upam, da se me bo spomnil in bo zadeva šla brez problema skozi! :P
Slika

G-4S

Napisal/-a G-4S Pe jun 20, 2003 10:46 am

Na zahtevo uporabnika smo prispevek izbrisali.
Vrni se na Zavarovanje in registracija vozil

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost