Ojla.
Ali se da zavarovalnica menjati?
Slišal sem namreč, da se to ne da več?
Ima kdo kak konkreten podatek. Sam sem namreč v podobni situaciji, pa bi kar zavarovalnico zamenjal.
Ali mi lahko nekdo razloži nekaj:
- imaš nesrečo - narediš totalko na drugem vozilu - daš kuponček - on dobi € od tvoje zavarovalnice - ves vesel popravi vozilo in še nakaj € mu ostane, ker pozna ličarja.
Od tvoje zavarovalnice je potemtakem dobil veliko €
- pripelješ v box na parkingu, malo popraskaš z nosom svojega konjička, avto ki je parkiran v sosednjem boxu - ker je pač parkiral na črto

. No ker je lastnik tistega avta ravno tam stopiš ven - se poskušata zmenit - on striktno zahteva kuponček - ti mu ga daš - tvoja zavarovalnica mu izplača € - on stvar popravi pri lokalnem ličarju (polir pasta - pa malo ven potegne vdolbinico)
Sedaj me pa zanima to: - v obeh primerih daš kupon. Pa v obeh primerih greš za 3 premijske razrede navzgor. Se pravi če imaš sedaj 14. greš v 17. raz.
Kako je to mogoče? Ne glede na dejansko škodo, greš ti za tri razrede v plus. Zakaj potemtakem, sploh plačujemo AO? Iz tistega denarja ne črpajo nič. Saj jim itak plačaš za škodo ki si jo povzročlil in to s tistimi tremi premijskimi razredi v plus.
Kmalu ljudje bomo postali tlačani. Fevdalce že imamo.
Lep pozdrav vsem.

Avto ti vedno na dan prodaje pije najmanj olja, poraba je kot pri WV Lupo, pa se potolcen nikoli ni bil. Clovek se potem vprasa zakaj ga sploh prodaja.??