Zavarovalnice, kasko, cene, nasveti, registracija, tehnični pregledi...

Uporabniški avatar
janchy
Nov uporabnik

Koliko stane na tablici ena črka?

Napisal/-a janchy Sr jan 25, 2006 7:24 pm

Mene pa samo zanima, koliko stane ena dodatna črka na registrski tablici če bi hotu da bi mel ime na njej.recimo primer: LJ-JANCi

Se opravičujem če je bla ta tema že kdaj odprta.

lp jan
[url=http://www.kevdr.com/][img]http://www.a2u-bambi.com/userbars/

Symon
Poznavalec foruma

Napisal/-a Symon Sr jan 25, 2006 7:31 pm

A da bi na sedajšnjo tablico napisala še i? Neizvedljivo pomojem. Kvečjemu nove tablice. ;)
Lahko pa imaš največ 5 črk, če se ne motim.
....100NX GTi redtop....200SX S13 stage2....Clio182....Civic EJ9...Clio200 CUP...

Uporabniški avatar
RKay
Stalni uporabnik

Napisal/-a RKay Sr jan 25, 2006 7:45 pm

oglas se na amzs al pa na upravno enoto poklič. Pomoje da se da k sm že vidu na avtih k so mel ful preveč črk.

Uporabniški avatar
tuscani
Novinec

Kraj: Pivka

Napisal/-a tuscani Sr jan 25, 2006 8:06 pm

Največ je dovoljeno 6 črk in najmanj 3(za to zadnje nisem siguren).Tablica po naročilu te pa stane okoli 40k.
Customize your Korean http://www.TuscaniCustoms.com http://WWW.NEWTIBURON.COM

Uporabniški avatar
ANJCI
TÜV ekspertinja

Napisal/-a ANJCI Sr jan 25, 2006 8:56 pm

Max dovoljenih je 6 črk + prednji dve ki označujeta enoto kjer je avto registriran.
Cena ene črke pa je če se ne motim 7.000 sit x JANCI ;) Znese skupaj 35.000sit pa čakalna je kar precej dolga, no odvisno koliko naročil je oddanih tisti trenutek ;)

danny
Novinec

Napisal/-a danny Če jan 26, 2006 9:44 am

V nemčiji majo to rešeno na veliko bolj enostaven način. Ko plačaš vse papirje, si izbereš registrsko številko (kolikor pač lahko) na računalniku, dobiš potrdilo o plačilu, potem pa stopiš v vežo k malo starejši gospe, katera stoji za prešo (tako je blo v mojem primeru) in pogleda listek, ter ti "naštanca" tablico.....

Samo žal v nemčiji ne poznajo registrskih tablic po želji... res škoda....

Uporabniški avatar
janchy
Nov uporabnik

Napisal/-a janchy Če jan 26, 2006 8:12 pm

hvala lepa za odgovore.

se mi je zdelo da je kr drago. sam hudo je to za vidt.
za policaje je pa strup ker se te hitro lohka zapomnejo :D :D :D :D :D :D :D

lp jan
[url=http://www.kevdr.com/][img]http://www.a2u-bambi.com/userbars/

Uporabniški avatar
eclipse_R
Poznavalec foruma

Napisal/-a eclipse_R Po jan 30, 2006 12:02 am

jp, jst bi si najraj dal nardit tako tablco po meri, k bi se jo dal najteži zapomnt :P

P.S.: če boš dal JANCi napis na tablco, bojo usi misll, da si ženska :P (tut jst sm na začetku, dokler nism prebral "lp, jan" na koncu tvojga sporočila)

lp
Slika

Gost

Napisal/-a Gost Pe feb 10, 2006 12:02 pm

danny je napisal/-a:Samo žal v nemčiji ne poznajo registrskih tablic po želji... res škoda....

Ja, po želji jih res nimajo, ampak majo (kukr jst vem) manj je črk oz. številk, dražja je tablca. Normalna tablca za en kraj je recimo "Lö-IM 648", če pa želiš recimo "Lö-IK 2" je pa ful dražja. Mislm, da so te celo najdražje, ker je 2 črki in 1 številka sploh minimum, kar je na tablci. Pol se pa vid, kdo ma dnar :) Mal joke-a. ;)

Uporabniški avatar
m_z
Novinec

Napisal/-a m_z Pe feb 10, 2006 12:17 pm

vidu sm že v naših krajih enega Nemcaa z SLK-jem, ki je po srcu zgleda velik Slovenec in ima registrsko "S:LO 91"... a mislte da to ni po naročilu?
...:::Cavallino Rampante:::...

Uporabniški avatar
SCH-MM
Novinec

Kraj: Kamnik

Napisal/-a SCH-MM Pe feb 10, 2006 12:22 pm

janchy je napisal/-a:za policaje je pa strup ker se te hitro lohka zapomnejo :D :D :D :D :D :D :D

Hehe, jaz imam LJ SCH-MM, pa imam tudi vedno ta občutek ja, da se me policaji takoj zapomnejo, čeprav po drugi strani pa tisti policaji, ki te malo poznajo, da ne delaš pizdarij, že od daleč vidijo, aham to je ta, ne splača se ga ustavljat :P

prosko002
Novinec

Kraj: Paradiž

Napisal/-a prosko002 Pe feb 10, 2006 12:47 pm

No, da še jst pristavim svoj skromen komentar.

Ravno sedaj sem si dal naredit tablice po naročilu, zato lahko iz prve roke povem naslednje:

- največ 6črk (razen; ne more bit WWWWWW naprimer; lahko je več kot 6 črk, če so naprimer "IIIIIIII" vendar ne neomejeno...)

- najmanj 3 črke

- cena je enotna (bedarija je tisto, kolikor črk toliko denarja, kot je nekdo zgoraj napisal) in sicer je 38.5xx,- sit + upravna taksa v višini 999,- sit = na okroglo 40.000,- sit.

In res je ... te tablice imajo dobre in precej slabih lastnosti... Dobre so te, de si nekej časa frajer, ko jih maš... in če ne delaš peesdarij te policaji pustijo že od daleč pri miru.... Slaba stran teh tablic je pa ta: da te vsak pozna, vsi vedo kje si bil, kdaj si bil, in buhnedej, de delaš traparije po cesti... potem si linčan 4ever ;) Lep primer je 4SENNA, ki ste ga kr na forumu linčali. ;)

S tem se moraš sprijaznit, pol pa gre nekako ;)

lp

Prosko
Speed Give Me What I Need ...
I Feel The Need ... The Need For Speed.
Because The Show Must Go On.
Slika

Uporabniški avatar
BlackWind
Tw1ng0 p0wah

Kraj: Kranjsterdam

Napisal/-a BlackWind Pe feb 10, 2006 12:57 pm

jah jst sem si tudi zelel lahko tablico, in se m jo dobil...imam pa kratico ameriske policijske enote :D in 3 enake stevilke...super tablica, ampak kot smo rekl ce ne delas pizdarij je vredu...ce si pa k temu nagnjen pa ni kaj prevec dobro zate...ampak se mi zdi da, imamo vsi ki tipkamo klele po forumu, dokaj vpadljive jeklene konjicke. Tko da ne potrebujemo lahkih reg. tablic da bi se nas kdo zapomnil ;)
lp

Uporabniški avatar
Rjuhar
Poznavalec foruma

Napisal/-a Rjuhar Pe feb 10, 2006 1:37 pm

(registrske tablice z izbranim delom označbe)

(1) Izbrani del označbe sme vsebovati najmanj tri in največ sedem znakov, od tega najmanj eno črko in največ en presledek, ki se ne šteje kot znak.
(2) Izbrani del označbe ne sme vsebovati registrskih oznak iz prvega in tretjega odstavka prejšnjega člena.
(3) Izbrani del označbe ne sme vsebovati kratic državnih organov, določenih tujih predstavništev in mednarodnih organizacij.
(4) Izbrani del označbe registrske tablice ne sme vsebovati oznak in označb registrskih tablic, izdanih na podlagi tretjega odstavka 178. člena Zakona o varnosti cestnega prometa (Uradni list RS, št. 30/98, 21/00, 61/02 in 67/02).
(5) Ne glede na določbo tretjega odstavka prejšnjega člena, sme izbrani del označbe registrske tablice vsebovati tudi črke »X, Y in W« (slika št. 5).

Uporabniški avatar
rsquattro
Nov uporabnik

Kraj: Gorenjska/Ingolstadt

Napisal/-a rsquattro Pe apr 07, 2006 10:15 am

janchy je napisal/-a:hvala lepa za odgovore.

se mi je zdelo da je kr drago. sam hudo je to za vidt.
za policaje je pa strup ker se te hitro lohka zapomnejo :D :D :D :D :D :D :D

lp jan

zapomnijo se te tako ali tako hitro. nič bat :lol:
Vrni se na Zavarovanje in registracija vozil

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov