Zavarovalnice, kasko, cene, nasveti, registracija, tehnični pregledi...

Mookie
Nov uporabnik

Vnovčitev kupončka, če povzročitelj nima poškodovanega avta

Napisal/-a Mookie Sr maj 21, 2003 7:43 pm

Pozdrav!!

Me zanima, če je že kdo bil v podobni situaciji ali pa kaj o tem ve, namreč jst sm imel prometno nesrečo, sem zletel s ceste in poškodoval pleh, s ceste sem pa zletel. ker je vozilo z nasptone smeri kar naenkrat zavilo na moj pas, jaz sem se temu umaknil pri tem izgubil nadzor in zletel ven. Pomoje je povzročitelj nesreče on in tudi on se tega zaveda, ker je priznal se mi opravičil mi dal naslov, kupon itd. ker je avto vozen, sem se odpeljal domov. Prijatelji so mi pa povedali, da jbom jaz težko ta kupon uveljavil, ker povzročitelj nima poškodovanega avta!! To mi je malce čudno, ker on pač prizna, da je povzročitelj mojega izleta s ceste. Če bi mi znal kdo kaj več povedati, bi bil zelo zadovoljen.

LP Marko

Njoko
Novinec

Napisal/-a Njoko Sr maj 21, 2003 8:07 pm

Hja, samo kupon ti ne bo dosti pomagal. Bosta morala izpisat vsaj Evropsko poročilo o prometni nezgodi ter ga oba podpisat. Nanj napišeta in skicirata situacijo, ko se je ta neljubi dogodek zgodil. Obrazec in navodila za izpolnjevanje dobis na vsaki zavarovalnici.

Drugače pa velja tudi policijski zapisnik o prometni nezgodi, vendar domnevam, da tega ni bilo.

L.p.

Njoko

bobetko
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a bobetko Sr maj 21, 2003 8:21 pm

Hm, kva pa vem mislm da boš mel še velik p..........ij predn boš od zavarovalnice dobil keš da zrihtaš avto.Sm mel pred cca. 2 leti podobn primer in mi je ženska dala kupon in podatke + tega obstaja policijski zapisnik ampak zavarovalnica mi priznava samo 50% škode, kljub temu da so plavi ugotovil njeno krivdo.Najboljš bo da jih dam na radio al pa v cajtng ampak sej veš kako je mi smo navadni ljudeki :evil: :evil: :evil:

Mookie
Nov uporabnik

Napisal/-a Mookie Če maj 22, 2003 10:27 pm

Saj evropsko poročilo, pa to vse imam, imam tudi posebej napisano, kako se je vse to odviloin zakaj je do tega prišlo ter podpisano s strani povzročitelja! Potem imajo prijatelji prav, da bom imel še pi*****je če bom hotel vnovčiti kuponček, škode imam za okrog 100.000sit ocenjeno pri nepooblaščenem serviserju :-(
Vrni se na Zavarovanje in registracija vozil

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost