Zavarovalnice, kasko, cene, nasveti, registracija, tehnični pregledi...

Uporabniški avatar
Shebo
Poznavalec foruma

Kraj: Nuclear City

Obvestilo za mlade voznike pri Triglavu

Napisal/-a Shebo Pe maj 05, 2006 12:22 pm

No tole sporočilo je mišljeno za vse mlade voznike, ki zavarujete pri Triglavu.

Od februarja naprej ima Triglav poleg 20% dodatnega plačila (to imajo tako vse zavarovalnice) na voznike začetnike še dodatno 5% dodatnega plačila na kasko. Druge zavarovalnice mislim da tega še nimajo. ;)

to sporočilo je mišljeno kot obvestilo.

LP
THE GOLDEN YEARS have come at last - I cannot see, I cannot pee, I cannot chew, I cannot screw, My memory shrinks, my hearing stinks, No sense of smell, I look like hell! My body's drooping, got trouble pooping. The golden years have come at last... THE GOLDEN YEARS CAN KISS MY ASS!

halo007
Novinec

nategancija

Napisal/-a halo007 To maj 23, 2006 8:44 pm

Jst bi pa sam opozoru vse, da pazte, ko sklepate kasko zavarovanje, ker jst sm lihkar ugotovu, da so mi dal še zatemnjene šipe zravn čeprou jih sploh nimam.
Barabe golfive. :evil:

Uporabniški avatar
Asprex
Stalni uporabnik

Kraj: Lenart

Napisal/-a Asprex To maj 23, 2006 9:36 pm

Triglav je že od nekdaj najbolj "požrešna" in "škrtlava" zavarovalnica tak da me sploh ne presenča to njihovo zmišljevanje! :evil:

Uporabniški avatar
c.o.b.
Uporabnik

Napisal/-a c.o.b. To maj 23, 2006 10:51 pm

kko to mislš zatemnene šipe? ne razumem se tok u zavarovcalnce pa me zanima kaj si mislu s temnimi šipami?hvala

lp

Uporabniški avatar
SAVINJCAN
Mojster foruma

Napisal/-a SAVINJCAN Sr maj 24, 2006 5:16 am

c.o.b. je napisal/-a:kko to mislš zatemnene šipe? ne razumem se tok u zavarovcalnce pa me zanima kaj si mislu s temnimi šipami?hvala

lp

ja če mu kdo razbije zatemnjene šipe je popravilo dražje kot pa če ti razbije navadne šipe, škodo seveda plača zavarovalnica in zato moraš ti zavarovanje plačat več in je dodatna varianta.

Uporabniški avatar
c.o.b.
Uporabnik

Napisal/-a c.o.b. Sr maj 24, 2006 12:27 pm

aha.nism vedu da to tut obstaja.tnx.

Uporabniški avatar
kljukec
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a kljukec Sr maj 24, 2006 12:43 pm

mene pa zanima kako je z zavarovanjem radia- oz. ojačevalca pa suba?
lp

dane28
Nov uporabnik

Kraj: Domžale

Napisal/-a dane28 Če jun 01, 2006 4:08 pm

Ma jst več v življenju ne bom avta kasko zavaroval.Plačaš, pa če se ti kaj zgodi ti ne uveljavljajo ničesar, tko da morš plačevat 2-krat. :!: :!: :!:

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Re: nategancija

Napisal/-a seat Če jun 01, 2006 4:21 pm

halo007 je napisal/-a:Jst bi pa sam opozoru vse, da pazte, ko sklepate kasko zavarovanje, ker jst sm lihkar ugotovu, da so mi dal še zatemnjene šipe zravn čeprou jih sploh nimam.
Barabe golfive. :evil:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Večinoma imajo novi avtomobili ali pa novejši avtomobili že serijsko rahlo tonirana stekla tko,da je tako steklo dražje kot navadno.
Glede začetnikov se pa čist strinjam z zavarovalnico,vse preveč mulcev in mul se po opravljenem izpitu počuti kot king of the road in mislijo,da so nekoga za j***a prijeli,če imajo izpit.Vendar smo že velikokrat bli priča,da na cesti največ veljajo prov izkušnje,ki jih novopečeni voznik nima.
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ
Vrni se na Zavarovanje in registracija vozil

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost