Polooo je napisal/-a:Jst mam zavarovane tud žaromete pa me neki zanima.Učeri sm zapelu v eno luknjo in je žarnca padla vn iz "držala" in zarad tega mi je stopila plastiko od katere se odbija svetloba.Mi bodo kasko upoštevali, če grem na servis oz na zavarovalnico za novo luč?
TUNING_BOY je napisal/-a:Polooo je napisal/-a:Jst mam zavarovane tud žaromete pa me neki zanima.Učeri sm zapelu v eno luknjo in je žarnca padla vn iz "držala" in zarad tega mi je stopila plastiko od katere se odbija svetloba.Mi bodo kasko upoštevali, če grem na servis oz na zavarovalnico za novo luč?
Nebi vedu! Drugač pa parkiraj nekam enkrt zvečer, pa udari z nečem po luči da jo razbiješ pol pa pokličeš policaje pa to...![]()
Polooo je napisal/-a:TUNING_BOY je napisal/-a:Polooo je napisal/-a:Jst mam zavarovane tud žaromete pa me neki zanima.Učeri sm zapelu v eno luknjo in je žarnca padla vn iz "držala" in zarad tega mi je stopila plastiko od katere se odbija svetloba.Mi bodo kasko upoštevali, če grem na servis oz na zavarovalnico za novo luč?
Nebi vedu! Drugač pa parkiraj nekam enkrt zvečer, pa udari z nečem po luči da jo razbiješ pol pa pokličeš policaje pa to...![]()
Just don't have the heart to do it![]()
Nevem bom mogu prašat z. agenta
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov