Če jih bosta že kupila vama ne bodo koristili. Boniteta se lahko prenaša samo med ožjimi družinskimi člani z določenimi omejitvami. Recimo oče, da lahko sinu boniteto. Sin očetu ne more. Itd.... Kako boš ti od enga Janeza Kranjskega prenesu boniteto nase, če ga vidiš prvič in zadnjič in nimaš nič z njim?
To žal ni več mogoče... namreč pridobitev bonusa preko xxx kupončkov... Sicer pa obstajajo variante, če imate pri hiši vse zavarovano pri eni zavarovalnici, da dobiš popust... V glavnem da se vse... samo nekateri agenti ti to ponudijo, drugi ne...
Če pa dobiš popust na "suho" je pač agent tako pogumen, da ti da popust na svojo roko... in raskira svojo službo... ... tako sem jaz obveščen
Prejšnji četrtek sem registriral avto in tudi to opcijo sem pretehtal. Nisem pa je izbral in sicer zato, ker če te dobijo (lahko tudi čez nekaj let, ko bodo pregledovali podatke za nazaj), te obtožijo zavarovalniške goljufije.
Fabrizio:Ja res je, da lahko prišparaš 300 ali 400 jurjev, vendar pa tvegaš da boš moral čez nekaj let plačati vse to za nazaj Z OBRESTMI in da boš do konca življenja označen s tem, da si bil pravnomočno obsojen.
Kaj si bodo o tebi mislili bodo bodoči delojemalci, ko boš iskal službo? Kaj si bodo o tebi mislili tvoji otroci, ko bodo izvedeli da je imel njihov oče probleme s policijo?
Odločitev je tvoja ampak jaz sem se odločil da bom raje ta dva meseca v življenju delal pa bom zaslužil toliko denarja, da bom pošteno in brez tvegajna prišel do 50% bonifikacije.
Če bi hitrost ubijala, bi bili vsi dirkači že zdavnaj mrtvi.