protonika je napisal/-a:Kupila sem drug avto, ki ima registrsko tablico z drugega območja (torej nimam LJ). Na naši upravni enoti sem vprašala, če imajo še nalepke z grbi, ker bi vseeno imela grb svoje občine (mi je zelo lep). Gospa je rekla, da to pa ne gre, ker pač nimam gor LJ in bi bilo to skregano z logiko. Sem ji rekla, da itak prvi dve črki nista več vezani na območje, pa se ni dala.... Jaz bi pa vseeno dala nalepke gor.
Ima kdo kakšno uradno pojasnilo v zvezi z nalepkami, da ji nesem pod nos?
g.Kromfelna je napisal/-a:Kako je s temi tablicami? Zadnje čase opažam na cesti veliko več avtomobilov iz drugih območij. Je to posledica tega, ker ljudje nočejo dat 6ksit za nove tablice in obdržijo tablice, ki so že bile na avtu? Tablice se najverjetneje da komot zamenjat za tablice iz svojega območja.
Glede zamenjave grba: Da se dobit nalepko in prelepit, ampak, ker se to ne sme, težijo potem policajčki.
jorgeus je napisal/-a:Brez zamere, ampak se ful pozna, če imaš recimo KR tablco al pa LJ tablco v Ljubljani. Na začetku sem imela KR in mi je začelo presedati, kako me tretirajo ostali udeleženci (prehitevanje na vse mogoče načine, izsiljevanje, troblenje, blendanje etc). Zdej z LJ tega ni. Pa rečte kar čte, sam nikoli več KR tablce za po lublan vozit.
protonika je napisal/-a:jorgeus je napisal/-a:Brez zamere, ampak se ful pozna, če imaš recimo KR tablco al pa LJ tablco v Ljubljani. Na začetku sem imela KR in mi je začelo presedati, kako me tretirajo ostali udeleženci (prehitevanje na vse mogoče načine, izsiljevanje, troblenje, blendanje etc). Zdej z LJ tega ni. Pa rečte kar čte, sam nikoli več KR tablce za po lublan vozit.
Ja, in tisti z LJ registracijo so sami mojstri, niti enega nedeljskega voznika med njimi.... Ampak tudi moj mož ima predsodke proti KR in NM....
S čim vse se obremenjujemo eni - ma sploh ne. Kaj lažjega kot priti na forum in malce pobrskati, vprašati. Eni se recimo obremenjujejo z ne vem kakšnim stajlingom, vsako soboto drgnejo avto od zunaj in od znotraj, za vsako prasko razglasijo dan žalovanja - to so tisti, ki bi morali get a life!
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.
ban je napisal/-a:protonika je napisal/-a:
Ja, in tisti z LJ registracijo so sami mojstri, niti enega nedeljskega voznika med njimi.... Ampak tudi moj mož ima predsodke proti KR in NM....
Kaj pa ma proti NM?
protonika je napisal/-a:ban je napisal/-a:protonika je napisal/-a:
Kaj pa ma proti NM?
Če si že kdaj rinil v temi in megli po tistih ovinkih čez Gorjance, cirka veš. Kamikaze z NM in bosanskimi registracijami.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov