Zavarovalnice, kasko, cene, nasveti, registracija, tehnični pregledi...

zampo
Nov uporabnik

Tablice....ali lahko?

Napisal/-a zampo To nov 28, 2006 8:35 pm

Ali lahko dobim, če kupim rabljen avto v Ljubljani, na upravni enoti (v LJ) tudi tablice z oznako GO s točno določenim grbom?

Ali lahko kupim tri tablice čeprav nimam montirane vlečne naprave?

Hvala za vaše odgovore.

Uporabniški avatar
gorgo
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a gorgo To nov 28, 2006 8:40 pm

E tudi mene to zanima..če se da na svoji enoti, v mojem primeru maribor, dobit tablico z oznako drugega mesta.. npr. da grem cez mesec oz. dva živet v Gorico in bi zdaj tu vzel GO..

maniaxxx
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a maniaxxx To nov 28, 2006 8:46 pm

lahk, sam jih mors narocit
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.

s56vpe
Nov uporabnik

Napisal/-a s56vpe Sr nov 29, 2006 12:30 pm

Kolk dolgo pa to traja? Ko so mi jih enkrat ukradli sm vec kot mesec cakal na nove. Takrat so jih mogli verjetno po narocilu narediti (ista stevilka), zdaj pa bi jih samo poslali iz ene UE na drugo. A ma kdo konkretne izkusnje. Cez par dni bi rad namrec registriral avto.

LP

Uporabniški avatar
lublancan
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a lublancan Sr nov 29, 2006 1:22 pm

s56vpe je napisal/-a:Kolk dolgo pa to traja? Ko so mi jih enkrat ukradli sm vec kot mesec cakal na nove. Takrat so jih mogli verjetno po narocilu narediti (ista stevilka), zdaj pa bi jih samo poslali iz ene UE na drugo. A ma kdo konkretne izkusnje. Cez par dni bi rad namrec registriral avto.

LP

poklič tja, kjer bi rad avto registriru(amzs ipd) in vpraši, če majo določeno oznako GO, KR.. na zalogi, če ne, jih naroči in ti bojo povedal kdaj jih bodo dobil

grb lahko dobiš na občini in ga sam nalimaš gor, sam pač more ustrezat registracijskemu območju, ker čene bojo problemi s policaji
podpis

zampo
Nov uporabnik

Napisal/-a zampo Če nov 30, 2006 7:29 am

Smo zrihtali :D .

Samo v vednost ostalim.

Tablice z oznako GO se dobi tudi v LJ.
Lahko vzameš tudi tretjo tablico, čeprav nimaš montirane vlečne naprave.

Lp

Uporabniški avatar
Asprex
Stalni uporabnik

Kraj: Lenart

Napisal/-a Asprex Če nov 30, 2006 8:48 am

lublancan je napisal/-a:
s56vpe je napisal/-a:Kolk dolgo pa to traja? Ko so mi jih enkrat ukradli sm vec kot mesec cakal na nove. Takrat so jih mogli verjetno po narocilu narediti (ista stevilka), zdaj pa bi jih samo poslali iz ene UE na drugo. A ma kdo konkretne izkusnje. Cez par dni bi rad namrec registriral avto.

LP

poklič tja, kjer bi rad avto registriru(amzs ipd) in vpraši, če majo določeno oznako GO, KR.. na zalogi, če ne, jih naroči in ti bojo povedal kdaj jih bodo dobil

grb lahko dobiš na občini in ga sam nalimaš gor, sam pač more ustrezat registracijskemu območju, ker čene bojo problemi s policaji

Jaz sem registriral avto v MB če prav nisem od tam, ker sem pač vzel tri table so mi pač dali z MB grbom, tak da nevem od kod vam te, da mora bit grb tistega kraja na tablici, kjer živiš! A potem si jaz pripeljem avto iz LJ z LJ tablicami in nalimam gor MB grb, tukaj pa že potem nekaj nebi špilalo a ne? ;)

Kaj se tiče tablic iz drugih regij, nevem če jih imajo oz. če jih izdajajo, če pa sploh ni možno pa zavaruj avto za celo leto, kupi preizkušnje za 3k in via GO! 8)

Uporabniški avatar
Megane.Coupe
Nov uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a Megane.Coupe Če nov 30, 2006 10:34 am

tt

kolkr jz vem in mislim da prav vem, lahk maš ti tablice gor od bilo-kere občine, sam na tisto upravno enoto greš pa jih tam kupiš - very simple
V siru, več kot je lukenj manj je sira in
več kot je sira več je lukenj, torej več kot je sira manj je sira.

Uporabniški avatar
gorgo
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a gorgo Če nov 30, 2006 10:58 am

zampo je napisal/-a:Smo zrihtali :D .

Samo v vednost ostalim.

Tablice z oznako GO se dobi tudi v LJ.
Lahko vzameš tudi tretjo tablico, čeprav nimaš montirane vlečne naprave.

Lp

Brez naročanja torej imajo tablice drugih občin?
Vrni se na Zavarovanje in registracija vozil

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov