Zavarovalnice, kasko, cene, nasveti, registracija, tehnični pregledi...

simon7426
Nov uporabnik

Po novem letu nove tablice?

Napisal/-a simon7426 Sr dec 06, 2006 8:39 pm

Pozdravljeni!
Zanima me, če ima kdo kako sliko ali internetno povezavo, da bi se dalo videti kakšne so nove tablice?

hvala

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Kraj: Dezela Kranjska

Re: Po novem letu nove tablice?

Napisal/-a MacTron Sr dec 06, 2006 8:54 pm

• skupnost | znanje | tehnika | napredek | a.com

viola
Nov uporabnik

Napisal/-a viola So dec 30, 2006 9:23 am

mi smo zgleda res največji tepci. država menja razne dokumente in tablice da je joj a pokorni državljani plačujemo stroške ki si jih razni birokrati z menadžerskimi plačami zamislijo. lep primer so ble nalepke pri registraciji ki so bile nujne in smo jih morali plačevat ,sedaj jih pa naenkrat ni treba več. me prav zanima če je krivec za te nalepke ki jih je plačevala cela slovenija brez veze , v zaporu al kaj. primer -jaz sem mel potni list ki sem ga pošteno plačal in par let preden je potekla veljavnost ga nisem mogel uporabljat. to je glih tako kot da registriraš avto in rečeš na upravni enoti da ne boš plačal za enih dva meseca cestnine. mislim da ne bi to šlo skozi.

zee
Nov uporabnik

Napisal/-a zee To feb 06, 2007 11:11 am

se pravi se ne splača delati svoje tablice, ker jih bo tako ali tako treba zamenjati v nekaj letih?

hvala za odgovor.

Uporabniški avatar
lublancan
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a lublancan To feb 06, 2007 11:19 am

zee je napisal/-a:se pravi se ne splača delati svoje tablice, ker jih bo tako ali tako treba zamenjati v nekaj letih?

hvala za odgovor.

verjtno ti jih ne bo treba menjati, stare tablice gredo itq z vozilom (če niso delane po naročilu) in bodo šle v uničenje ob prodaji vozila avtohiši ali ko bo šel avto na razgradnjo
podpis

Uporabniški avatar
Cash
Poznavalec foruma

Napisal/-a Cash To feb 06, 2007 12:13 pm

Same barabe :twisted:

Uporabniški avatar
Kritik
Stalni uporabnik

Kraj: Laibach / Mengeš

Napisal/-a Kritik To feb 06, 2007 1:00 pm

No jest pljuvam čez našo lepo državo in birokracijo vsepovprek......od tud sem si dal tudi nick. Tudi sam sem si dal delat nov potni list, pa je po letu in pol postal neveljaven..... potem so bile nalepke, ki jih tudi ni več,...... prihajajo tablice ki bodo veljavne ne vem kako dolgo......... Vse pa je sad korupcije! Mirage ima probleme, ker so nehali izdelovati tiste nalepke in to finančne.....hmmmm le zakaj....

Jest zbiram podpise za referendum, vprašanje pa se glasi: Še želite živeti v taki državi?

Jest ne. Itak me skubijo na vsakem koraku, ko pa kaj rabim od njih si moram pa dva dni dpousta vzet, da lahko karkoli zrihtam na upravnih enotah. Pa če imam res srečo ima tista uradnica ali uradnik ravno dober dan, da te ne napizdeva vse povprek.
Hyundai - drive your way
Avto z šibkim motorjem je kot sex z kondomom - sej je, ampak ni pa užitek!
Vrni se na Zavarovanje in registracija vozil

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov