Zavarovalnice, kasko, cene, nasveti, registracija, tehnični pregledi...

miha_27
Nov uporabnik

Generali

Napisal/-a miha_27 Po feb 19, 2007 10:15 am

Kar zadeva zavarovanja bi rad povedal svojo izkušnjo kako sem privarčeval kar lepo vsoto €. Prejšnji teden sem sklenil AO+AK zavarovanje pri Generali zav. - za 176€ (čez 40.000 sit ceneje) in še nekaj centov sem prihranil za razliko od prejšnje zavarovalnice s tem, da sem prejel še brezplačno ABC kartico, zeleno karto, samo 2€ so zaračunali za asistenco in zavarovanje voznika in potnikov.... res, vsaka jim čast!

Poleg bonusa, ki sem ga prenesel na Generali so mi dodali še popust:
5% na vozniške izkušnje
5% na sklenitev preko telefona?!
5% na neškodno dogajanje v zadnjih 2 letih

polico so mi prinesli na dom, plačal preko POS-a ...pa še full prijazna operaterka je bila :D

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a adis Po feb 19, 2007 10:54 am

to pa je lepo, če dam svoj primer bi povedal to da so mi edino pri triglav zavarovalnici dali večji popust kot pri generali in maribor zavarovalnici na kasko zavarovanje ter obvezno zavarovanje in je ceneje od 10-15 % ( cca. 100-150€).

Uporabniški avatar
Dariooo
Poznavalec foruma

Kraj: Koper

Re: Generali

Napisal/-a Dariooo To feb 20, 2007 9:46 am

miha_27 je napisal/-a:sem prejel še brezplačno ABC kartico, zeleno karto,

kaj pa mi bo ABC, ki je prazen in ni cisto nic vreden...oz kaj ti bo prazen, ce pa ga vztames das bivsih 4000sit :roll:
zelena karta itaq je uporabna kolikor js vem za jugo, tko da kej dosti ti itaq ne rabi no ;)

bomo pa vidli kaj bos porocal tu, ko bos imel nesreco oz poskodovan avto....bodo pa oni prisparali iste % kot si jih ti, s tem da bo ves $ ;)
LP
Slika

trafo66

Napisal/-a trafo66 To feb 20, 2007 10:34 am

miha_27 je napisal/-a:Kar zadeva zavarovanja bi rad povedal svojo izkušnjo kako sem privarčeval kar lepo vsoto €. Prejšnji teden sem sklenil AO+AK zavarovanje pri Generali zav. - za 176€ (čez 40.000 sit ceneje) in še nekaj centov sem prihranil za razliko od prejšnje zavarovalnice s tem, da sem prejel še brezplačno ABC kartico, zeleno karto, samo 2€ so zaračunali za asistenco in zavarovanje voznika in potnikov.... res, vsaka jim čast!

5% na vozniške izkušnje

polico so mi prinesli na dom, plačal preko POS-a ...pa še full prijazna operaterka je bila :D

napiši točno kolk si plačal za obvezno zavarovanje in koliko kw imaš tako da bomo vedli . drgać te procenti nič ne pomenijo. meni so tudi spustili za 200 eurov ampak je še vedno predrago.

Andea
Nov uporabnik

Napisal/-a Andea Ne maj 13, 2007 9:28 am

Haha, ja sej so vsi agentje z medom namazani kadar vidijo nove kliente. Kaj pa ponudba, a je dobra? A si kej gledal konkurenco? Jest trenutno navijam za Zavarovalnico Maribor...ampak se morm še odločit.

Uporabniški avatar
lublancan
Poznavalec foruma

Napisal/-a lublancan Ne maj 13, 2007 10:29 am

Dariooo je napisal/-a:
miha_27 je napisal/-a:sem prejel še brezplačno ABC kartico, zeleno karto,

kaj pa mi bo ABC, ki je prazen in ni cisto nic vreden...oz kaj ti bo prazen, ce pa ga vztames das bivsih 4000sit :roll:
zelena karta itaq je uporabna kolikor js vem za jugo, tko da kej dosti ti itaq ne rabi no ;)

bomo pa vidli kaj bos porocal tu, ko bos imel nesreco oz poskodovan avto....bodo pa oni prisparali iste % kot si jih ti, s tem da bo ves $ ;)
LP

triglav mi ni ponudil nič, poslali so samo eno obvestilo, da mi poteče zavarovanje
pri njih mamo zavarovano hišo + življensko zavarovanje pa nočejo dt dodatnega popusta za avto (razen kasko)
ker sem zavaroval pri generali sem prišparu na abc kartici, zeleni karti, dodatni popusti (če to ni nič vredno naj mi isto ponudijo tudi pri drugih zavarovalnicah)
če pa bi zavarovanje sklenu moj fotr dobi do 30% popusta, ker ma več ko 25 let izpit in ni povzročil nesreče

triglav in podobni pač probajo molst in probajo pridt skoz z bogo ponudbo

ps: ko maš nesrečo, hoče VSAKA zavarovalnica plačati čim manj
podpis

Uporabniški avatar
Trekkster
Nov uporabnik

Napisal/-a Trekkster Ne maj 13, 2007 4:38 pm

Jst tud že nekaj časa gledam vse razne ponudbe. v bistvu so si v glavnem dost podobne, morm pa rečt, da mi naprimer pri Triglavu delujejo, kot da niso zaupanja vredni. Sicer ne morem nič konkretnega rečt proti njim, ampak preprosto dobim tak občutek. Z Generalijem še nimam izkušenj, tako da je trenutno tudi moj favorit Zavarovalnica Maribor.

Uporabniški avatar
Walker_P
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a Walker_P Ne maj 13, 2007 4:54 pm

Andea je napisal/-a:Haha, ja sej so vsi agentje z medom namazani kadar vidijo nove kliente. Kaj pa ponudba, a je dobra? A si kej gledal konkurenco? Jest trenutno navijam za Zavarovalnico Maribor...ampak se morm še odločit.

Bil prej pr zavarovalnici Maribor, zj pa pr generaliu. Tak bom reku, z agentom pr mariboru sma se lepo zmenla, da hočm met vse zavarovan, in on je kao to tut naredu, in sm pošten plaču. Zj sm šou k generaliu, in so rekl da sploh nism mel skor polovico zadev zavarovanih, in js sam :shock: . Ja, reče ona tm za koncu. U jebemti si mislim. Pol js rečem, da nj dajo vse kar sm naštel pa ceno pove. In glejga zlomka, prej sm plačaš 92.000 sit, zj pa 75.000 sit. Aja, morm dodat da mam 40% bonus zato tolk mal. In glede na vse kar sm dobu pr generaliu, ziher ne menjam zavarovalnce, vsaj glede avta ne.

halo007
Novinec

Napisal/-a halo007 Sr maj 30, 2007 8:35 pm

Bil prej pr zavarovalnici Maribor, zj pa pr generaliu. Tak bom reku, z agentom pr mariboru sma se lepo zmenla, da hočm met vse zavarovan, in on je kao to tut naredu, in sm pošten plaču. Zj sm šou k generaliu, in so rekl da sploh nism mel skor polovico zadev zavarovanih, in js sam :shock: . Ja, reče ona tm za koncu. U jebemti si mislim. Pol js rečem, da nj dajo vse kar sm naštel pa ceno pove. In glejga zlomka, prej sm plačaš 92.000 sit, zj pa 75.000 sit. Aja, morm dodat da mam 40% bonus zato tolk mal. In glede na vse kar sm dobu pr generaliu, ziher ne menjam zavarovalnce, vsaj glede avta ne.

Ko tkole govoriš, daješ vtis, da res ne veš veliko o avtomobilskih zavarovanjih. Jst bi na tvojem mestu še enkrat prebral splošne pogoje, da ne boš razočaran ob kaki škodi.

Uporabniški avatar
INFINITI
Mojster foruma

Napisal/-a INFINITI Sr maj 30, 2007 10:00 pm

V avtomagazinu je bila priloga - primerjava zavarovalnic; in je dejansko generali precej cenejši od drugih.
2000 Hyundai Coupe 2.0 → 2003 Hyundai Coupe 2.0 → 1999 BMW 740i → 2009 BMW 530d M
→ 2010 Škoda Superb TDI → 2008 Renault Laguna Coupe GT 2.0T → 2016 KIA Sportage CRDi → 2021 KIA Xceed 1.5 T-gdi

Uporabniški avatar
DaDek
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a DaDek Sr maj 30, 2007 10:03 pm

INFINITI je napisal/-a:V avtomagazinu je bila priloga - primerjava zavarovalnic; in je dejansko generali precej cenejši od drugih.

japs. Zame je generali ze 2 al 3 leta razlog da stisnem mojga agenta pri ZM. Pred potekom zavarovanja grem na generali po predračun. Pokličem svojga agenta naj pride mu položim na mizo predračun, še vedno je spustil zavarovanje do take meje da smo bili vsi zadovoljni :D

halo007
Novinec

generali

Napisal/-a halo007 Sr maj 30, 2007 10:04 pm

Ja to je dobra taktika. Jst sm se šou letos tut to, pa je kul :)

stardo
Novinec

Kraj: SG

Napisal/-a stardo Sr maj 30, 2007 11:59 pm

DaDek je napisal/-a:
INFINITI je napisal/-a:V avtomagazinu je bila priloga - primerjava zavarovalnic; in je dejansko generali precej cenejši od drugih.

japs. Zame je generali ze 2 al 3 leta razlog da stisnem mojga agenta pri ZM. Pred potekom zavarovanja grem na generali po predračun. Pokličem svojga agenta naj pride mu položim na mizo predračun, še vedno je spustil zavarovanje do take meje da smo bili vsi zadovoljni :D

Pa si pol prevero zavarovalne vsote na polici pri ZM. Da nisi mev manjše premije na raćun manjših zav. vsot?

Uporabniški avatar
abbe
Mojster foruma

Kraj: Jesenice

Napisal/-a abbe Če maj 31, 2007 1:11 am

jst(tastari) so ze skos na triglavu,pa sm cist zadovoln.nismo pa mel kasnkota nkol.zj k sm pa kupu avto sm pa dau se kasko in ker sm meu 50% popusta na obvezno so mi dal se 40% na kasko.
no to mislm da je kr ornk popust.

Uporabniški avatar
bass
Mojster foruma

Napisal/-a bass Če maj 31, 2007 1:15 am

miha_27 je napisal/-a:Kar zadeva zavarovanja bi rad povedal svojo izkušnjo kako sem privarčeval kar lepo vsoto €. Prejšnji teden sem sklenil AO+AK zavarovanje pri Generali zav. - za 176€ (čez 40.000 sit ceneje) in še nekaj centov sem prihranil za razliko od prejšnje zavarovalnice s tem, da sem prejel še brezplačno ABC kartico, zeleno karto, samo 2€ so zaračunali za asistenco in zavarovanje voznika in potnikov.... res, vsaka jim čast!

5% na vozniške izkušnje

Reklama je prepovedana, vsaj brezplačna. S celimi tremi objavami na forumu to ne more biti nič drugega. Če nebi bilo napisano v top-shop stilu, bi ti mogoče še kdo verjel.
S to operaterko si pa sploh izbil sodu dno. :lol: a moram poklicat v 30minutah, pa dobim dve zavarovanji za ceno enega :roll: :lol: :lol: :lol:
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.

protonika
Stalni uporabnik

Napisal/-a protonika Če maj 31, 2007 7:45 am

Joj, kako je že rumenimi kartoni, moderator? Tale miha ima cele tri poste, vse na temo generali, vse na suho, skratka reklama.
Protonika ima bullbar.

Uporabniški avatar
maius28
Novinec

Kraj: Gališki slapovi

Napisal/-a maius28 Če maj 31, 2007 8:58 am

Na pa da še jaz eno dodam. Sam to, enaki pogoji in enaka zavarovalna vsota (mislim za primer nesreče,....) Pa je razlika 50€. Zato grem tudi iz 2gore na leva". Čao

Uporabniški avatar
M|t3k
Novinec

Napisal/-a M|t3k Če maj 31, 2007 10:37 am

Ok, generali zmagajo v ceni zavarovanja.

Lahko mogoče kdo pove kakšno izkušnjo, ko je uveljavljal kakšno škodo? Najbolj me zanimajo škode, pri katerih se ne gre v malus...

Naj še dodam svoj del. Pri Zavarovalnici Maribor so bili do zdaj vedno problemi. Tudi če je poškodba delovala na objestnost sem se moral vedno pogajati, da so krili iz objestnosti in ne iz kaska (kasko bi me vrgel +10%)..

LP

Uporabniški avatar
Torti
Novinec

Napisal/-a Torti Če maj 31, 2007 10:46 am

Pri Generaliju pazite v glavnem na mali tisk, ker imajo ful "zack". Ni vse zlato,kar se sveti!!! Mene je mali tisk odvrnil od njih! Sem pa slišal že tudi marsikaj o Generaliju, ko pride do škodnega primera. :?
Slika

Uporabniški avatar
M|t3k
Novinec

Napisal/-a M|t3k Če maj 31, 2007 11:19 am

Enih par vas je že omenilo ''mali tisk''... Lahko kdo kaj več pove?
Vrni se na Zavarovanje in registracija vozil

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost