Zavarovalnice, kasko, cene, nasveti, registracija, tehnični pregledi...

T2a
Uporabnik

zavarovalnica noče plačat

Napisal/-a T2a Sr mar 07, 2007 11:03 am

na parkirišču so mi z ostrim predmetom poškodovali vozilo po sprednjih levih vratih in boku.
ker imam zavarovano dodatno za parkirišča kličem agenta in mi reče naj grem na policijo prijavit zadevo in potem do zavarovalnice ocenit škodo. tako naredim, use uredu, cenilec poslika, mi da dokumente in jst grem takoj do ličarja kjer mi vzeme avto še isti dan.
danes zjutro pa me kličejo z zavarovalnice, da nebojo krili, da je prišlo do napake, da bi moral met zavarovano proti objestnim odejanjem in ne za poškodbe na parkirišču.

škode je za približno 250euro, avto je že skoraj popravljen, kaj lahko naredim? :cry:

imam kako šanso za prit skozi? če bi prej vedel, da morem sam plačat nebi šel takoj popravljat, saj nimam s čim.

Uporabniški avatar
kaWsk
Uporabnik

Kraj: Dol pri Ljubljani

Napisal/-a kaWsk Sr mar 07, 2007 11:11 am

če nimaš proti vandalizmu, pol bo teška :?
EJ6

T2a
Uporabnik

Napisal/-a T2a To mar 13, 2007 5:50 pm

imam podpis,žig,vse da mi bodo oni krili.
govoril sem s par pravniki in se odločil, da bom napisal pritožbo.

lp

Sm4jli
Novinec

Napisal/-a Sm4jli To mar 13, 2007 5:54 pm

Ej Tomi tole ti zavarovalnica ne bo krila, če nimaš tiste kombinacije za vandalizem . Kaj pa piše tam kjer imaš žig podpis and stuff...

Drgač pa naj se roka unmu nevoščljivem osebku osuši :evil:

poslal sem ti ZS za eno stvar
Zadnjič spremenil Sm4jli, dne To mar 13, 2007 5:57 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
Helly
Nov uporabnik

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a Helly To mar 13, 2007 5:56 pm

Ko sem delala na zavarovalnici so rekli tako, da če imaš ti avto zavarvan za parkirišča in, da ti posškodujejo avto z ostrim predmetom ki naj nebi bila poškodba posledica drugega avtomobila ne plačajo. Ker so ti pa naredili žig pa vse to pa mislim, da ti morajo...

Tako ali tako ti bo pomagal odvetnik sedaj...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi!!!

Uporabniški avatar
AM
Stalni uporabnik

Napisal/-a AM To mar 13, 2007 6:03 pm

Verjetno bo moral kriti tisti, ki ti je dal žig in podpisal.... Ker je dejansko on naredil napako, da ti je sploh podpisal itd... Vse napake ki se zgodijo jih krije tisti ki je za to odgovoren in katerega podpis je .... Torej zavarovalnica ne bo plačala ampak bo zaposljen v primeru, če boš šel dalje s pritožbo...
Dejstvo je da boš s pritožbo povzročil, da te bo klical šefe in ti bo skušal razložit zadevo in če boš ti reku ok, naj bo, da boš sam kril, v nasprotnem primeru pa gre v stroške zaposljenega... Sem seznanjem z podobnim primerom, ki pa je sicer šlo za neko drugo zadevo ampak vseeno podobno...

Uporabniški avatar
AgitatoR
Mojster foruma

Kraj: Rbn 104

Napisal/-a AgitatoR To mar 13, 2007 8:20 pm

Ti imaš črno na belem, da ti bodo povrlni stroške. In od tega ne odstopaj. Tebe kot stranko sploh ne briga, če je prišlo do napake. Naj se na zavarovalnici sami zmenijo kdo je kriv.
U ti mater kakšna kolona je danes. Še dobr, da sm taprvi.
Bencin je zakon. Probej se zadevati z dizlom. Neizvedljivo.

T2a
Uporabnik

Napisal/-a T2a So mar 24, 2007 6:13 pm

pritožbo so zavrnili. nesposobnost njihovih delavec pa niso omenili :roll:
imam še plan B, če mi uspe vam ga povem ;)

Andea
Nov uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Andea Pe maj 04, 2007 3:09 pm

Uf težka bo!
Ko kupiš zavarovanje si preberi točno kaj krije katero, ker agentje itak govorijo včas tud mal površno in se ti sam na njihove besede ne moreš zanašat.
Če piše,da to zavarovnaje krije takšno škodo potem boš dobil, drugače....

Uporabniški avatar
sebaveh
Poznavalec foruma

Kraj: Slov. Bistrica

Napisal/-a sebaveh Pe maj 04, 2007 4:09 pm

Imate kaki traktor, tovornjak, ali karkoli doma, česar ni škoda malo barve? Potem z njim malo potegni po avtu, toliko da bo dovolj široka (topa) črta na avtu, z malo tuje barve. Nato pa postavi na parking in pokliči policaje, ter gremo od znova. ;)
EDD: Now what?
EDDY: I'm thinking, I'm thinking...
ED: Can I think?
EDD/EDDY: NO!

Uporabniški avatar
fičfirič
Novinec

Napisal/-a fičfirič Pe maj 04, 2007 5:34 pm

ta celo ni tako neumna ideja :D

Uporabniški avatar
dnovak24
Uporabnik

Napisal/-a dnovak24 Po maj 07, 2007 10:22 am

nimaš kaj druga kot namerno poškodovati svoj avtomobil, pustiti nekaj barve na njem in je uradno stik z drugim vozilom in to je to :D

zavarovanje parkirišča lahko izkoristiš za marsikaj :D

Uporabniški avatar
spreat
Novinec

Napisal/-a spreat Po maj 07, 2007 11:44 am

prej pa preveri kaj si zavaroval pa bo ;) sicer pa 250 eur tudi ni cel svet, pa še porajsanega nimaš več ;)

Uporabniški avatar
spreat
Novinec

Napisal/-a spreat Po maj 07, 2007 12:22 pm

sebaveh je napisal/-a:Imate kaki traktor, tovornjak, ali karkoli doma, česar ni škoda malo barve? Potem z njim malo potegni po avtu, toliko da bo dovolj široka (topa) črta na avtu, z malo tuje barve. Nato pa postavi na parking in pokliči policaje, ter gremo od znova. ;)

in kaj bo imel od tega? eno popravilo pač plača zavarovalnica, zdajšnje pa krije itak sam..

ali? ne vem no..

s12345
Stalni uporabnik

Napisal/-a s12345 Po maj 07, 2007 12:31 pm

O kateri zavarovalnici govorimo?
kako ste pametni. blagor vašim mamicam.

Uporabniški avatar
c.o.b.
Uporabnik

Napisal/-a c.o.b. Po maj 07, 2007 12:38 pm

napisu je da je avto že skoraj popravljen. zdej nevem kaj točno je mislu s skoraj ampak dvomim da bi ena dodatna poškodba na popravljenem avtu kej izbolšala zadevo.

Lp

T2a
Uporabnik

Napisal/-a T2a Po maj 07, 2007 1:24 pm

avto je bil samo še za pobarvat ko so mi sporočili da nebodo plačali.
zavarovalnica je adriatic slovenica.

V načrtu sem mel to: na desni strani avtomobila imam malce potolčen bok od odpiranja vrat na parkiriščih, to se šteje pod moje dodatno zavarovanje(ker je narejeno s tujim vozilom na parkirišču), zato sem šel na zavarovalnico in spet so mi dali zapisnik o škodi,podpisali, ter rekli da naj grem popravit avto h kleparju. zdaj sem pa kleparju hotel reči naj jim da račun od 250€ od prejšne škode in avta naj ne popravlja nič.
Vrni se na Zavarovanje in registracija vozil

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov