bastian je napisal/-a:Kje v Ljubljani lahko dvignem registrske tablice. Ali se dobi na AMZS v Bežigradu. In ali mogoče kdo ve koliko so?
Hvala.
dules je napisal/-a:glej takole je , če boš avto kupil v kopru boš lahko imel koprsko tablico gor , seveda če ti jo bo dovolil imeti gor , sicer pa v kateri občini živiš tam tudi vzameš tako tablico
Agent1 je napisal/-a:Jaz sem sicer iz okolice Medvod, bi pa rad imel koprske tablice, ker so mi lepše. Kupujem pa nov avto.
Ima kdo kaj izkušenj s tem?
Agent1 je napisal/-a:Kaj so Primorci v Ljubljani nezaželeni ali kako?
Sicer imam še eno šanso in sicer da vzamem tablice v Domžalah. Razen če bi lahko kje kupil nalepko za grb.
Sem pa enkrat videl v Piranu na zgornji cesti, ki vodi od pokopališča do cerkve (tlakovana z granitnimi kockami) - tam so bili parkirani avtomobili in so redarji olisičili najprej tiste z ljubljanskimi tablicami. Pa sem šel prav gledat, ali imajo morda ostali dovolilnico, pa je niso imeli.Diskriminacija...
Marki's je napisal/-a:Mene pa zanima ena stvar...Imam tablice, ki so bile narejene po naročilu (poseben napis). Če bi zdaj hotel zamenjat pač naziv UE, se pravi da bi hotel imet LJ registerske s tem mojim napisom, ali bi moral še enkrat plačat tisti ogromen znesek za tablico ali pa teh 36€ kot običajno?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov