danes sem naredil tehnični pregled. šel sem 20 dni pred iztekom starega in ker nisem prebral potrdila o opravljenem pregledu sem šele zvečer opazil da je napisano na potrdilu da je naslednji tehnični treba opravit 17.3.2008. čeprav je v prometni datum 14.4.2007 kot iztek. a je možno da se turnus zamakne če greš več dni prej kot se izteče stari? če ima mogoče kdo kakšne izkušnje glede tega. mislim da bi moral biti merodajen datum v prometni in ne dan opravljanja pregleda.
da saj sem šel samo pregled opravit in ostale zadeve bom plačal dan pred iztekom.se pravi da ko bom podaljšal na prometni registracijo potem bo veljal datum od prometne in ne od potrdila. ker mi je čudno da piše napačni datum. ne vem to je vse po novem tako da zaradi tega me malo bega.
sej tudi ,če prej plačaš in podalšaš ti ,upišejo datum ko stara registracija poteče,to pa lahko podalšaš 1. mesec prej je logično,saj maš vse do takrat plačano
saj to štima ampak zakaj potem pišejo na potrdilo da velja tp do datuma naslednje leto na katerega si letos delal tehnični. to ni mali kiks. al se je mogoče samo meni zmotla. sam mislim da majo program ki sam to izpolnjuje in je na pol narejen.
trafo66 je napisal/-a:saj to štima ampak zakaj potem pišejo na potrdilo da velja tp do datuma naslednje leto na katerega si letos delal tehnični. to ni mali kiks. al se je mogoče samo meni zmotla. sam mislim da majo program ki sam to izpolnjuje in je na pol narejen.