Nasledni vikend grem z coupejem na tehnicnega, pa me zanima nekaj zadev. Torej avto je neregistriran in odjavlen iz prometa ( torej imam samo staro prometno in pa kupo-prodajno pogodbo). Sedaj bom opravil samo tehnicni pregled vse ostalo pa konec aprila. Sedaj nevem kaj jaz sploh rabim za tehnicnega, po moje rabim samo staro prometno??
In pa se avto bom tja zapeljal z drugimi tablicami saj sem dokaj blizu doma. Ali naj tablice na samem tehnicnem pregledu odstranim ali jih pustim gor ?
Glede tablic pa nimajo kaj komplicirat, če kter kaj vpraša reči da si jih babici doma iz diane dol klizno, kaj koga briga ktere so! Sam glej da te nebojo dobil taplavi!
Avto je tehnicno brezhibn to ni debata samo se nekaj ali se velja to da mas to tehnicnem en mesec casa za vse ostalo (nove tablice, cestnina prometna,...) da ti nena potece tacas??
sj pravim da nisem 100% mislim pa da maš časa 1 mesec al pa še celo majn da pol registriraš. nevem, pozanimat se je treba it nekam ko delajo tehnične, pa ti povejo, pomoje bi mogl vedet.