Namen mam kupit Tomos automatika, rabljenega za cca 100 -200e.Registracija mopeda mi je pa odveč. Velik jih vidm neregistriranih. Zanimajo me vaše izkušnje, če policaji kej težijo če moped ni reg? Velik avtomatikov se prodaja brez papirjev, kar pomeni da ga niti ne morem registrirat tut če bi hotel.
Lp
SIcer ne vem kakšna je kazen, ee globa, če voziš neregistriran motor, ampak če se kolokor toliko voziš po civilizaciji (beri: ne po gozdnih poteh ) te bojo sigurn enkrat ustavl. Je pa tud problem, če nimaš papirjev...to je pa čist druga zgodba.
Če misliš dat 200eur za moped,se ti bolj splača dat za moped 100 in reg.na novo te z novimi tablicami in prometnim pride ene 100eur.Tko da se ti to bolj splača.
Nevem kako je sedaj s tem, ampak ko sem jaz registriral moped, sem na občini (jaz in še marsikateri drug) enostavno izpolnil nek obrazec o tem da je račun izgubljen, pa ni bilo problema naprej
EDD: Now what?
EDDY: I'm thinking, I'm thinking...
ED: Can I think?
EDD/EDDY: NO!
zanimam se za nakup skuterja letnik 2001 in je uvožen iz nemčije in ima in človek ma račun od motorja in pa tehnični pregled TUV in me zanima ce je s tem možno registrirat oziroma kaj je treba uredit (HOMOLOGACIJO?) l.p. in se vsem v naprej zahvaljujem za koristne informacije
ma veliko folka se vozis z automatiki v stilu 25km/h in itaq tega ne rabis imet registriranega in si lahko brez celade in se lahko vozis po kolesarski.je pa tko ne, da tej novi tomosovi motorji ki si homologirani za 25km/h imajo pod sedezem oz nekje na sasiji eno tako rumeno nalepko, kjer to pise ne....zdaj ce te ustavijo z automatikom po kolesarski...ne vem LP