DELNO KASKO ZAVAROVANJE
D – steklo, divjad in domače živali: krita je škoda zaradi razbitja ali poškodovanja standardno vgrajenih stekel (razen svetlobnih teles in ogledal) na vozilu, ter škoda na vozilu, ki nastane z neposrednim dotikom divjadi ali domačih živali; krita ni posredna škoda, ki je nastala po dotiku divjadi ali domačih živali, kakor tudi ne škoda, ki nastane zaradi poskusa preprečitve neposrednega dotika
snip€r je napisal/-a:Drugič raje zamiži, prižgi brisalce in jo naloži na havbo.Jest recimo ne trzam več na pse in mačke in divjad na cesti. Gas pa čez njega, pol pa ustaviš pogledaš če je kej škode in v primeru da je pokličem policijo. Jebiga to so pa pogoji zavarovanja. Saj živali se mi smilijo samo da bi pa zaradi umikanja letel s ceste pa tudi ne pride v poštev.
tomzzi je napisal/-a:snip€r je napisal/-a:Drugič raje zamiži, prižgi brisalce in jo naloži na havbo.Jest recimo ne trzam več na pse in mačke in divjad na cesti. Gas pa čez njega, pol pa ustaviš pogledaš če je kej škode in v primeru da je pokličem policijo. Jebiga to so pa pogoji zavarovanja. Saj živali se mi smilijo samo da bi pa zaradi umikanja letel s ceste pa tudi ne pride v poštev.
Še dobro, da imamo take na cesti.
INFINITI je napisal/-a:Ti fant se odpravi malo na psihiatrijo. To da ubiješ žival le na račun tega da imaš kasko in te boli klinac... ti povem da bi kdo povozil mojega "usranega cucka" in imel tak odnos kot ti nebi bilo nobene policije, pa sodnikov in zavarovalnic vmes - bi kar jaz opravil z njegovo guzico nemarno.
INFINITI je napisal/-a:"Drugič raje zamiži, prižgi brisalce in žival naloži na havbo. "
"Gas pa čez njega, pol pa ustaviš pogledaš če je kej škode"
" Kdo se danes še sikira za potepuške mačke in pse."
Take bolane stvari o obijanju nedolžnih živali ne boš pisal ne temu forumu - si me razumel? Ne ti ne nobeden drug. Nesreča je eno - takšna vehementna krvoločnost pa drugo
Nekateri imamo radi živali in tukaj je tudi veliko lastnikov.
-To ti je prvo in zadnje opozorilo preden zapustiš tale forum za vekomaj - ti je jasno?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost