Zavarovalnice, kasko, cene, nasveti, registracija, tehnični pregledi...

bemf
Nov uporabnik

Karambol pred prepisom vozila nase!

Napisal/-a bemf Sr okt 10, 2007 10:32 am

Pozdravljeni!
Mogoče kdo ve kako je s tem, če povzročiš nesrečo že pred prepisom avtomobila nase. Torej, avto sem od nekoga kupil, ki je tudi lastnik vozila. Menila sva se za prepis na mene, pa sem zjutraj imel prometno nesrečo. Nič hujšega, moram pa oškodovancu dati kupon. Zdej pa ne vem, ali naj vseeno naredim prepis in potem iz svoje police dam kupon, ali najprosim lastnika avta, če lahko dam njegov kupon, samo potem on ni upravičen do vračila zavarovanja!!?? Je bil pa tudi narejen policijski zapisnik, tako da se datuma nesreče tudi ne da malo zamakniti.
Prosil bi vse ki karkoli vedo kako je s tem, da mi odgovorijo.
Hvala in LP
vozte bemfa!

Karletto
Novinec

Kraj: KP

Napisal/-a Karletto Sr okt 10, 2007 10:54 am

bah če nista podpisala pogodbe je on odgovoren za vse kar se zgodi z avtom; če pa nista nardila le prepis si pa ti odgovoren
Zadnjič spremenil Karletto, dne Sr okt 10, 2007 11:49 am, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
bam88
Stalni uporabnik

Napisal/-a bam88 Sr okt 10, 2007 11:46 am

sm mel isto situacijo le brez zapisnika. zavarovalnine on ni dobil povrnjene tko da sem js placal se en dodatne stroske. tko da on ni bil nic oskodovan ker sem vse placal jaz. je pa res da lahko prejsni lastnik zgubi bonus.

halo007
Novinec

re

Napisal/-a halo007 Sr okt 10, 2007 11:50 am

Dj kuponček, pa če si fer boš plaču škodo zavarovalnici, da ne bo tip ob kuponček.

bemf
Nov uporabnik

Napisal/-a bemf Sr okt 10, 2007 1:19 pm

No, sej neki sva se menila, da bi js dal njegov kuponček, pa mu plačal razliko, katero bi on dobil nazaj od zavarovalnice, ko bi naredila prepis. Itaq ima polno, ker si je bonus prestavil na svoj novi avto.
Sem pa razmišljal, da bi prepis delala pri poteku registracije, da mi ne bo potrebno še enkrat plačevat zavarovanja do poteka. Ali se mogoče lahko ta v bistvu denar, do katerega lastnik ni upravičen, saj je dal kupon, lahko prenese na novega lastnika?
vozte bemfa!

Uporabniški avatar
bam88
Stalni uporabnik

Napisal/-a bam88 Sr okt 10, 2007 2:45 pm

prepis naret cimprej ker bo samo sranje. js ce bi bil prodajalc ti nebi pustu da bi se se naprej vozu z avtom na moj ime.
Vrni se na Zavarovanje in registracija vozil

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost