NoFX je napisal/-a:TUNING_BOY je napisal/-a:zmeni se pa poravnaj škodo z lastnimi financami
Čeprav je poškodba na videz majhna (počen odbijač) popravilo ziher nebo poceni. Nov odbijač, barvanje in montaža na pooblaščenem citroen servisu.. gre pa za citroen C4. Tak, da to, da bi prevzel stroške odpade.
FBR je napisal/-a:NoFX je napisal/-a:TUNING_BOY je napisal/-a:zmeni se pa poravnaj škodo z lastnimi financami
Čeprav je poškodba na videz majhna (počen odbijač) popravilo ziher nebo poceni. Nov odbijač, barvanje in montaža na pooblaščenem citroen servisu.. gre pa za citroen C4. Tak, da to, da bi prevzel stroške odpade.
Torej ti je še najboljša varianta, da greš na drugo zavarovalnico in to tako, ki ti ne bo picajzeljsko gledala za nazaj.
Sicer pa če že narediš pixdarijo jo je treba nekje tudi plačat.
Nikica_Suzy je napisal/-a:hm ... zdej ne razumem cist ... ti bi dobil na ze tako ali tako 100% registracije se dodatnih 35% ? no ja ce gre za to varianto, pa mas svojega zavarovalnega agenta alpa le dobro usluzbeko za salterjemse boste komot zmenli
samo novo zavarovalno polico se sklene in je stvar gotova
si na nuli ponovno
(brat to naredu)
NoFX je napisal/-a:Mam že na svojem avtu dovolj škode... ne da bi še totim grebatorskim zavarovalnicam plačeval več kot je potrebno
FBR je napisal/-a:Sicer pa če že narediš pixdarijo jo je treba nekje tudi plačat.
Jaz ti nisem kriv, da si povzročil nesrečo.
NoFX je napisal/-a:Takih komentarjev ne rabim. Pravtako niso koristne za druge obiskovalce foruma, ki bi mogoče rabli to informacijo...
Ne obnašaj se tak kot, da se to tebi ne more zgodit (da bi povzročil prometno nesrečo), ker se ti lahko že jutri.
FBR je napisal/-a:Veš kaj. Da ne bi slučajno. Pomagal sem ti kolikor sem mogel, hvaležnost pa taka. Pa bog ne daj, da bi ti kdo kaj očital, a?!
FBR je napisal/-a:Ne obnašaj se pa ti tako, kot da so za nesrečo vsi ostali krivi samo ti ne.
FBR je napisal/-a:Zdej je zavarovalnica kriva, ker te hoče porinit za 3 razrede nazaj al kaj? Zavarovalnica je tudi podjetje in tudi ona mora preživet. Al ti misliš, da boš avte razbijal oni ti bodo pa plačeval?!
s12345 je napisal/-a:Nič ne bo. Zavarovalnice so povezane. V kateri razred padeš je pa tudi odvisno, koliko škode povzročiš.
lp
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov