Zavarovalnice, kasko, cene, nasveti, registracija, tehnični pregledi...

niban
Nov uporabnik

Prva osebna registracija

Napisal/-a niban To jan 08, 2008 8:11 pm

Hey!

Kolega me je prosil, ce bi lahko registriral na mene avtomobil. Jaz do zdaj nisem nikoli se imel avta registriranega na mene. Ce bi mu izpolnil to zeljo ali jaz kaj zgubim pri tem, sem pri cem na slabsem ali celo kaj pridobim?
Bi pa vse racune on poravnal, glede registracije.

Uporabniški avatar
im nobody
Mojster foruma

Kraj: laško

Napisal/-a im nobody To jan 08, 2008 8:14 pm

ja če je na tebe pisan avtomobil si na boljšem zarad bonfikacije :P
passat 1.9 tdi 110,235 nm
Na levi pas...do konca gas
viewtopic.php?t=72616&postdays=0&postorder=asc&start=60

Uporabniški avatar
Volvo5er
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Volvo5er To jan 08, 2008 8:18 pm

Heh, ja na boljšem si kvečemu če bo vsaj eno leto vse ok zaradi bonifikacije (dobiš 5%), v vseh ostalih pogledih si pa na slabšem, saj gredo vsi prometni prekrški (razen tistih na licu mesta) nate, glede na to da si potem ti formalno lastnik. Pa tudi če se prijatelj zaleti gre malus premije na tvoj račun. Jaz se ne bi spuščal v to, no odvisno kako dober prijatelj ti je ta oseba in kakšni so njegovi razlogi, da bi avto registriral nate.

niban
Nov uporabnik

Napisal/-a niban To jan 08, 2008 8:22 pm

da dobim bonifikacijo, mora biti vsaj eno leto registriran na mene? On ej rekel, da bi smao ar mesecev, da neke osebne stvari porihta. Je pa vredu kolega ja, skoraj druzinski prijatelj ze. Ampak kot pravim, nikoli nisem se registriral in sem zato v dvomih, ker mi je to podrocje nezano.

Torej, ce po par mesecih on prekine registracijo z mano, brez prekrskov seveda, nimam jaz nic za izgubit?

matjazek
Novinec

Napisal/-a matjazek Če jan 10, 2008 10:13 am

niban je napisal/-a:da dobim bonifikacijo, mora biti vsaj eno leto registriran na mene? On ej rekel, da bi smao ar mesecev, da neke osebne stvari porihta. Je pa vredu kolega ja, skoraj druzinski prijatelj ze. Ampak kot pravim, nikoli nisem se registriral in sem zato v dvomih, ker mi je to podrocje nezano.

Torej, ce po par mesecih on prekine registracijo z mano, brez prekrskov seveda, nimam jaz nic za izgubit?

Če bo vse vredu, potem nimaš kaj za izgubit.

Ampak če kolega ne upa avta registrirat na sebe, potem sigurno ni vse vredu. V čisto vseh podobnih primerih so dajalci uslug na nek način popušili.

Ti pa naredi, kakor hočeš.

LP, M.
Slika
Vrni se na Zavarovanje in registracija vozil

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov