Zavarovalnice, kasko, cene, nasveti, registracija, tehnični pregledi...

barum
Nov uporabnik

Kraj: Gorica

Registrske tablice

Napisal/-a barum Sr jan 16, 2008 5:42 pm

Prvič sem danes peljal po štirih letih avto na tehnični ATOKRKA PE GORICA, saj se sedaj nove avtomobile pač tako vozi, kar je tudi prav, saj so te drugače lahko zezali vsako leto. Ker je bil avto brezhiben in ni niti po dolgem pregledu novega avtomobila niso najdli napake se je delavec upičil v tablico. Prednja tablica - oziroma številke na njej, so bile zaradi pranja (muhe i podobni insekti) malce bolj blede. Zahteval je, da naročim novo, ker da so dobili navodila iz upravne enote, da morajo biti tablice dobro vidne zaradi radarjev, ki prežijo po cestah. To je bila moja nova, saj nisem zasledil nikjer, da se morajo stare tablice menjati. Odločil sem se da torej zamenjam obe tablici saj mi k****n ni hotel potrditi tehničnega. Ko mi je uslužbenka pokasirala 25€ je odšla delavcu sporočit, da sem naročeno tablico plačal mi je ta tehnični potrdil. Uslužbenka mi ja prijazno povedala, da bom moral plačati ponovni pregled, saj je njihov program tako narejen, da stranki, ki naroči in plača novo tablico zaračuna ponovni pregled v znesku 5,76€. Kljub protestu, je ostalo pri njihovem. Za nedelo, saj ponovnega pregleda niso opravili, ker mi ga po njihovi izjavi ni treba so mi zaračunali 5.67€. Avto im asedaj še vedno staro tablico, saj novo dobim šele čez mesec.Za menoj je isto plačala še naslednja stranka.
Bodite torej pazljivi pri storitvah AVTOKRKE, ki vam za nedelo lako zaračuna 5.76€.
fun2run

Uporabniški avatar
FBR
Poznavalec foruma

Napisal/-a FBR Sr jan 16, 2008 6:16 pm

ponovni pregled

Po mojem gre za pregled, ko ti bodo dostavili nove tablice, če jih boš res dal gor. Žal po enem mesecu ne velja več plačilo takratnega pregleda.

Se bom pa pozanimal, če se bom spomnil, ker znanec dela v omenjeni firmi.

Uporabniški avatar
FBR
Poznavalec foruma

Napisal/-a FBR Sr jan 16, 2008 6:43 pm

Sem vprašal in majo res nek nov program... sicer ne ve zakaj točno bi bilo tako.

Najbrš si vzel enake tablce, kot so bostoječe, in so ti zaračunali upravljanje in naročanje.

barum
Nov uporabnik

Kraj: Gorica

Napisal/-a barum Če jan 17, 2008 8:53 pm

Ni bil štos v naročanju novih tablic, saj sem se strinjal, da jih zamenjam in sem jih tudi plačal. Šlo se je za to, da mi je delavec zaračunal ponoven pregled, ki ga ni opravil. Firma, ki je zadolžena za opravljanje pregledov je zaslužila na meni in še na drigih brez opravljene storitve. Včasih ko smo še vozili stoenke so te poslali na popravilo kakega zgloba ali kaj podobnega in so ti nasldnji dan zopet pregladali vozilo in storitev zaračunali, sedaj to zaračunajo brez da bi mignili s prstom in brez sramu. :( :( :(
fun2run

Uporabniški avatar
simimedi
Novinec

Napisal/-a simimedi Če jan 17, 2008 9:42 pm

Če me spomin ne vara si imel včasih tri dni časa da si odpravil pomankljivosti in si tako lahko šel še enkrat na pregled brez plačila. Me je pogosto zavrnil ko sem še imel jugeca sredi 90-ih in je bilo vedno kaj z zavorami.

LP

Uporabniški avatar
black
Poznavalec foruma

Napisal/-a black Če jan 17, 2008 10:18 pm

Meni so na tehničnem tudi težili glede tablice na kateri so sprane številke.Sm jim kar povedal da sem pripeljal avto na tehničnega da pogledajo zavore,luft v rokah,pline in ostale piz*arije.Zaradi tablice ni pa avto prav nič bolj nevaren.
Sicer pa tablice so mi izdali oni zato je če se ne vidijo številke njihov problem.Pa bolj kvalitetne naj bi dali.
Še vedno imam iste tablice :lol:

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Kraj: Dezela Kranjska

Napisal/-a MacTron Pe jan 18, 2008 8:31 am

@black: pa ti je povedal zakaj ti tezi?
http://www.uradni-list.si/1/objava.jsp? ... vilka=1253 3.clen 3.odstavek
  • skupnost | znanje | tehnika | napredek | a.com

Uporabniški avatar
FBR
Poznavalec foruma

Napisal/-a FBR Pe jan 18, 2008 10:40 pm

To da ti tehnični velja 1 ali 3 dni (nekaj od tega) velja še vedno...

Sicer pa kot sem rekel, ko sem vprašal... najbrš gre za stroške za naročanje in podobno... mogoče se pač ni znala izrazit pravilno... sicer pa pojdi še enkrat, jih točno vprašaj in naj ti razložijo. Če ti še vedno ne bodo točno povedali oz. bodo ovinkarili jih prijavi, če to toliko pomeni (vem, da ti najbrš 5€ ni celo življenje, ampak se ti gre za princip,... torej principiraj še ti) :lol:

Uporabniški avatar
simimedi
Novinec

Napisal/-a simimedi So jan 19, 2008 7:51 pm

FBR je napisal/-a:To da ti tehnični velja 1 ali 3 dni (nekaj od tega) velja še vedno...

Ja, samo včasih je bil ponoven pregled brazplačen, sedaj pa nekaj plačaš (mislim da je 5€ ali nekaj podobnega).

LP
Vrni se na Zavarovanje in registracija vozil

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost