Napisal/-a barum Sr jan 16, 2008 5:42 pm
Prvič sem danes peljal po štirih letih avto na tehnični ATOKRKA PE GORICA, saj se sedaj nove avtomobile pač tako vozi, kar je tudi prav, saj so te drugače lahko zezali vsako leto. Ker je bil avto brezhiben in ni niti po dolgem pregledu novega avtomobila niso najdli napake se je delavec upičil v tablico. Prednja tablica - oziroma številke na njej, so bile zaradi pranja (muhe i podobni insekti) malce bolj blede. Zahteval je, da naročim novo, ker da so dobili navodila iz upravne enote, da morajo biti tablice dobro vidne zaradi radarjev, ki prežijo po cestah. To je bila moja nova, saj nisem zasledil nikjer, da se morajo stare tablice menjati. Odločil sem se da torej zamenjam obe tablici saj mi k****n ni hotel potrditi tehničnega. Ko mi je uslužbenka pokasirala 25€ je odšla delavcu sporočit, da sem naročeno tablico plačal mi je ta tehnični potrdil. Uslužbenka mi ja prijazno povedala, da bom moral plačati ponovni pregled, saj je njihov program tako narejen, da stranki, ki naroči in plača novo tablico zaračuna ponovni pregled v znesku 5,76€. Kljub protestu, je ostalo pri njihovem. Za nedelo, saj ponovnega pregleda niso opravili, ker mi ga po njihovi izjavi ni treba so mi zaračunali 5.67€. Avto im asedaj še vedno staro tablico, saj novo dobim šele čez mesec.Za menoj je isto plačala še naslednja stranka.
Bodite torej pazljivi pri storitvah AVTOKRKE, ki vam za nedelo lako zaračuna 5.76€.
fun2run