plavko61 je napisal/-a:sam imam l.03 megane 1.6 16V 82kW. Imam ravno dva kilovata preveč da sem v višjem razredu. A obstaja kaka varianta da preko elektronike zbiješ 2kW in koliko bi to stalo?
adis je napisal/-a:plavko61 je napisal/-a:sam imam l.03 megane 1.6 16V 82kW. Imam ravno dva kilovata preveč da sem v višjem razredu. A obstaja kaka varianta da preko elektronike zbiješ 2kW in koliko bi to stalo?
no pa vprašanje zate: kako boš pravdal na amzs-ju da imaš 2 kw manj ( 80) glede na to, da ti piše v prometni 82
cliort je napisal/-a:Tudi mene nekaj zanima, pa bom kar tu vprašal, če kdo ve.
Zanima me pri dostavnem vozilu (kombiju) kakšna je razlika pri registraciji v primeru, da ima kombi sedeže in okna in v primeru, da je brez sedežev ter oken v tovornem delu.
Upam da nisem preveč zakompliciral.
Hvala!
Lp
[Psyho] je napisal/-a:Avto ima 100kw, kam spada?
pod 80-100 kw ali 100 -> kw
Lp
cliort je napisal/-a:cliort je napisal/-a:Tudi mene nekaj zanima, pa bom kar tu vprašal, če kdo ve.
Zanima me pri dostavnem vozilu (kombiju) kakšna je razlika pri registraciji v primeru, da ima kombi sedeže in okna in v primeru, da je brez sedežev ter oken v tovornem delu.
Upam da nisem preveč zakompliciral.
Hvala!
Lp
A res nihče ne ve??
plavko61 je napisal/-a:sam imam l.03 megane 1.6 16V 82kW. Imam ravno dva kilovata preveč da sem v višjem razredu. A obstaja kaka varianta da preko elektronike zbiješ 2kW in koliko bi to stalo?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov