Zavarovalnice, kasko, cene, nasveti, registracija, tehnični pregledi...

sasica
Nov uporabnik

POČENO STEKLO - bo šlo čez tehničnega?

Napisal/-a sasica So apr 19, 2008 1:37 pm

Situacija je sledeča, na vetrobransko steklo mi je priletel kamenček in naredil majhno luknjico oz.niti ni luknjica,tak bel krogec...Ampak se vidi. Širi se prav veliko ne, v pol leta minimalno. Seveda bom steklo zamenjala, imam ga tudi v kasku, ampak sem ga mislila menjati po prvomajskih praznikih. Pred tem imam tehnicni pregled. Zaradi tega kej komplicirajo? Avto je sicer citroen c3, star 4 leta.

Uporabniški avatar
TDI freak
Novinec

Kraj: okolica Celja

Napisal/-a TDI freak So apr 19, 2008 1:54 pm

Ce naletis na koga ki ima slab dan lahko komplicira, pelji se na tehnicnega ko bo dezevalo ;)

čare
Mojster foruma

Napisal/-a čare So apr 19, 2008 3:19 pm

sploh ne vem kje je problem če maš steklo zavarovano.Pa to bi naredila takoj ko se ti je to zgodilo saj ne rabijo avta cel teden,zjutraj pripelješ popoldan odpelješ (prej greš avto pokazat oz. zrihtat nazavarovalnico papirje)glede tehničnega je pa tko kot so že napisali ampak ker si ženska pač uporabi svoje čare in bo zadeva najbrž kr stekla

Uporabniški avatar
c.o.b.
Uporabnik

Napisal/-a c.o.b. So apr 19, 2008 3:24 pm

pa sej ni treba menjat stekla če je luknja manjša od kovanca za 1€, tko da js bi šou na tvojem mestu čimprej do zavarovalnice in kšnga Carglassa oz. Rogelj-Romat tole zrihtat ker ne vidm smisla v čakanju - kvečjemu se ti loh šir in bo res treba menjat celo šipo...

Lp

sasica
Nov uporabnik

Napisal/-a sasica So apr 19, 2008 3:27 pm

ja sej vem najbolje bi blo čimprej menjat:) to se strinjam, nisem tega spraševala:) ko se je naredilo sem rekla bom šla, potem nikol ni bil pravi čas da bi bla brez avta, drug teden imam sto stvari za uredit pred dopustom in kar naenkrat je tukej tehnični..:) mogoče bi pa res lahko drug teden zrihtala, sploh če je to v enem dnevu...

nisem pa vedla da ni terba menjat če ni večji kot 1€..zanimivo...tut car glass upošteva kasko ?

Uporabniški avatar
c.o.b.
Uporabnik

Napisal/-a c.o.b. So apr 19, 2008 3:31 pm

carglass in te firme majo sklenjeno pogodbo z zavarovalnicami, ti greš na zavarovalnico, dobiš zapisnik in s tem letiš do carglassa k ti pol to poprav... če se ti mudi, najbolj da kontaktiraš carglass prek telefona in se kr rezerviraš vnaprej da bo zihr v enem dnevu avto fertik.

Lp

sasica
Nov uporabnik

Napisal/-a sasica So apr 19, 2008 3:35 pm

a je mogoče kakšna taka firma na gorenjskem? sem namreč iz tržiča, zato...

čare
Mojster foruma

Napisal/-a čare So apr 19, 2008 4:14 pm

če se mene vpraša bi jaz zanalašč naredil razpoko tako da bi menjali šipo,ker tisto popravilo je brezveze sploh če imaš zavarovano pa še šipa je nova nič spraskana...

Uporabniški avatar
hribko
Poznavalec foruma

Kraj: koroška

Napisal/-a hribko So apr 19, 2008 4:18 pm

pojdi na zavarovalnico in ti naj dajo od CARGLASA št.
njih pokličes in se zmeniš za termin kdaj ti paše in ti pridejo na dom zmontirat steklo,
dela ima pol ure do uro,vendar mora potem avto stat,ker se mora lepilo posušiti!

LP

Uporabniški avatar
hribko
Poznavalec foruma

Napisal/-a hribko So apr 19, 2008 4:25 pm

sem pozabil napisat
če na tehničnem ne poznaš kerega,ga boš bolj tžko naredlla
glede tega in raznih predelav so še kar zakomplicirani-žal

LP

Uporabniški avatar
c.o.b.
Uporabnik

Napisal/-a c.o.b. So apr 19, 2008 5:13 pm

čare
če se mene vpraša bi jaz zanalašč naredil razpoko tako da bi menjali šipo,ker tisto popravilo je brezveze sploh če imaš zavarovano pa še šipa je nova nič spraskana...

dobiš pa novo šipo z drgačno letnico ( kar je velk minus pri prodaji ko vsak hoče dobit nov avto za ceno rablenga).... a se pr takem popravilu fejst opaz na šipi? me zanima ker nism še vidu popravljane poškodbe, sam slišu sm...

Uporabniški avatar
hribko
Poznavalec foruma

Napisal/-a hribko So apr 19, 2008 5:30 pm

čare
popravljeno steklo ni najbolš,tista poškodba se vedno vidi,čist v nulo nemorejo popravit
je bolš kar steklo menjat!
kar se pa prodaje tiče pač poslikaš,ko pa avto prodajaš pa slike pokažeš zakaj si steklo menjal!
mal pa mormo tud mi zavarovalnice lupit,saj nas oni tud skoz in nonstop

LP
Vrni se na Zavarovanje in registracija vozil

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov