čare je napisal/-a:ti avto lahko pri 18 letih napišeš nase in registriraš brez dozavarovanja za mladega voznika,če pa narediš sranje pa kriješ škodo ki si jo povzročil sam in to ne tistih 20% razlike ampak komplet škodo tako da avto le zavaruj za mladega voznika boš vsaj mirno spal,ker sranje se naredi takrat ko ga najmanj rabiš.
mihaing je napisal/-a:čare je napisal/-a:ti avto lahko pri 18 letih napišeš nase in registriraš brez dozavarovanja za mladega voznika,če pa narediš sranje pa kriješ škodo ki si jo povzročil sam in to ne tistih 20% razlike ampak komplet škodo tako da avto le zavaruj za mladega voznika boš vsaj mirno spal,ker sranje se naredi takrat ko ga najmanj rabiš.
O pa ni res. Kriješ škodo 20% od celotne vrednosti škode.
mihaing je napisal/-a:lancia hf je napisal/-a:mihaing je napisal/-a:zavarovalnica ko sem pred dvemi leti dobil za enako zgodbo odškodninski zahtevek
2 leti izpit imaš pa 1 mesec???
Ne ker pred dvemi leti nisem imel dodatnega zavarovanja
matobeli je napisal/-a:še eno upr. na amzsju sem zasledil da ti izračunajo koliko te bo prišlo zavarovanje, je to kar točno ali so še kakšne čudne cake ki bi mi lahko podražile registracijo kot mlademu vozniku. (pač nisem še nikoli tega delal, doma tudi ni bil nihče v temu režimu, študente in mlade pa država itak rada obira za vsak drekec, da nebom na koncu za cliota 1.2 plačal 700€ letne registracije...)
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov