GorazdO je napisal/-a:Mislim, da mora bit avto neprekinjeno zavarovan vsaj 11 mesecev.
bk206 je napisal/-a:GorazdO je napisal/-a:Mislim, da mora bit avto neprekinjeno zavarovan vsaj 11 mesecev.
men se tudi zdi da je tako ! je pa res tudi odvisno veliko od zavarovalniškega agenta
anzl je napisal/-a:dans kličem okol po zavarovalncah, povem kko je, mi usi rečejo najprej d more bit vozilo registrirano 11 mesecev (ker očitno misljo da je biu mn časa registriran), pol jim pa povem še enkrat, da je biu v moji lasti točn 1 let (in registriran ves čas), pol pa začnejo s tisto, pa ni bla polica 11 mescev,... ena mi je clo rekla, d bo probala zrihtat, pa me je nazaj klicala pa rekla, d ne more zrihtat, da šefi ne pustijo. ok, sej zastopm da to velja, pa da se tok tega držijo pr unih k avte menajo k gate. sam u takih primerih, k je biu avto neprekinjeno u moji lasti in ves čas registreran (žal na dve polici) bi pa loh mal popustl. pa nben neče. na triglavu so mi sicer ponudl neki mal popusta glede na to, da mamo usa ostala vozila pr bajt pr njih zavarovana. sam je še zmer draži k pr generaliju brez useh popustov. a ma kdo kšnga dobrga agenta (k ma j***a), po možnosti od generalija, d bi mi dav njegovo številko? pa po možnosti okolica ljublana - kranj. bi lepo prosu. rabm pa še ta tedn.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov