Zavarovalnice, kasko, cene, nasveti, registracija, tehnični pregledi...

Uporabniški avatar
giana
Nov uporabnik

opomin računa za popravilo

Napisal/-a giana Pe feb 06, 2009 7:49 pm

Lani konec leta sem uveljavljala kasko pri pooblaščeni ah za vozilo, za popravilo škode nastale na mojem avtu. Pri zav. triglav sem torej uveljavila kasko in sicer 5% od popravila avtomobila. (avto sem peljala na cenitev, dobila naročilnico, pač tisti list cenitve, šla na pooblašleni servis in jim dala vedet da popravljam na zavarovalnico oz. kasko, saj sem s sabo imela tudi papirje)
Pred nekaj dnevi pa sem domov dobila opomin z strani ah, da moram plačati še ostalih 1000 eur. :shock: :shock: Nič mi ni jasno, saj sem uveljavila kasko in zato tudi plačala 55eur od 1000 eur!!
Kaj je zdej to?? Čisto me je vrglo iz tira. V opominu pač piše da so ugotovili, da sem plača 55 eur in da jih moram še 1000 eur. Kako če sem svojih 5% že poravlana ostalo naj bi zavarovalnica! Naj povem še da sem, ko sem prevzela avto v ah, poklicala še na zav. in vpr. če je zdej vse urejeno in je gospa rekla da je to vse in da ne rabim več kaj storiti, torej kaj je potem narobe??
:(
lp
Zadnjič spremenil giana, dne Pe feb 06, 2009 8:06 pm, skupaj popravljeno 2 krat.

Uporabniški avatar
dask
Uporabnik

Napisal/-a dask Pe feb 06, 2009 7:58 pm

Pokliči svojo zavarovalnico in preveri, če jim je avtohiša izstavila račun. Če ga ni, se mogoče lahko pozanima zavarovalnica, da ne boš ti direkt.
Problem pa bo, če na delovnem nalogu v ah ni omembe popravila na kasko. Potem verjetno oni lahko zanikajo, da je bilo tako naročeno, čeprav ni logično.

Uporabniški avatar
giana
Nov uporabnik

Napisal/-a giana Pe feb 06, 2009 8:04 pm

Pa to se ne bi smelo zgoditi! Sej sem jim še sama dala jasno vedet v ah da popravljam na kasko in ko sem šla plačati teh 5% sem še tisto pisarniško delavko opozorila, da je če je tole 5% od celotnega popravila in seveda je potrdila!
Ne ne, če se bojo šli pa take igrice se naj pa pazijo! Takoj jutri pokličem na ah in jih vprašam, ker mi res ni jasno. Na zav. bom pa prav tako v pon. Ker kot sem dejala, sem vpr. na zav., po tem ko sem šla plačati 5%, ali jim moram še kaj dostaviti pa so dejali za zav. da ne.! Torej bi jih ah morala poslati račun. Ker jaz računa teh 1000 eur niti nisem videla, ko sem šla plačati 5% ampak mi je računala samo teh 5%. :evil: Niti mi niso račun poslali na dom in nevem kako si dovolijo poslati opomin, če pa niti računa ni blo in tudi če bi bil so ravnali napačno saj je bila moja zahteva, se popravlja na kasko polico.
Kaj je možno da so na zav. kaj zaj.?

Uporabniški avatar
dask
Uporabnik

Napisal/-a dask Pe feb 06, 2009 8:14 pm

Men so predlani menjal prednje steklo na kasko. Sem plačal samo odbitno franšizo, to je bilo mislim da vse. Na servisu nisem plačeval nič, vsaj spomnim se ne da bi.
Sem pa čez nekaj časa dobil kopijo računa avtohiše z oznako, da je poravnan. Kopijo mi je poslala zavarovalnica.
Vrni se na Zavarovanje in registracija vozil

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov