Sem danes dobil povrnjeno na TRR pa je manj kot so mi tam rekli, ko pa sem računal po dnevih pa bi moral dobiti še nekaj več kot so tam rekli. Pozna ura pa jih ne gre klicati

eljuero je napisal/-a:Ve kdo kako to izračunajo?
Sem danes dobil povrnjeno na TRR pa je manj kot so mi tam rekli, ko pa sem računal po dnevih pa bi moral dobiti še nekaj več kot so tam rekli. Pozna ura pa jih ne gre klicati
eljuero je napisal/-a:Ma sem zvedel, da imajo 10€ kao adm. stroškov....hm...če ti pobotajo z novim zavarovanjem pa kao ne. Nekje že imajo to ziher napisano, samo blazen znesek...vse da zadržijo stranko, čeprav jo hkrati odganjajo. Sem že napisal pritožbo in čakam...
cuteboy1988 je napisal/-a:eljuero je napisal/-a:Ma sem zvedel, da imajo 10€ kao adm. stroškov....hm...če ti pobotajo z novim zavarovanjem pa kao ne. Nekje že imajo to ziher napisano, samo blazen znesek...vse da zadržijo stranko, čeprav jo hkrati odganjajo. Sem že napisal pritožbo in čakam...
aja, pr men ni blo nobenih stroškov, pa tud nism več na triglav šel, ampak na generali, k je odnos vsaj na nivoju, pa najcenejši je
abcabc je napisal/-a:cuteboy1988 je napisal/-a:eljuero je napisal/-a:Ma sem zvedel, da imajo 10€ kao adm. stroškov....hm...če ti pobotajo z novim zavarovanjem pa kao ne. Nekje že imajo to ziher napisano, samo blazen znesek...vse da zadržijo stranko, čeprav jo hkrati odganjajo. Sem že napisal pritožbo in čakam...
aja, pr men ni blo nobenih stroškov, pa tud nism več na triglav šel, ampak na generali, k je odnos vsaj na nivoju, pa najcenejši je
Praviš, da je najcenejši, dvomim, prosim razlago morda za tiste voznike, ki imajo 10-20 let izkušnj.
cuteboy1988 je napisal/-a:abcabc je napisal/-a:cuteboy1988 je napisal/-a:eljuero je napisal/-a:Ma sem zvedel, da imajo 10€ kao adm. stroškov....hm...če ti pobotajo z novim zavarovanjem pa kao ne. Nekje že imajo to ziher napisano, samo blazen znesek...vse da zadržijo stranko, čeprav jo hkrati odganjajo. Sem že napisal pritožbo in čakam...
Praviš, da je najcenejši, dvomim, prosim razlago morda za tiste voznike, ki imajo 10-20 let izkušnj.
sploh ni res...sm začetnik pa je bla kr za cca 100€ razlike
Ve kdo kako to izračunajo?
Sem danes dobil povrnjeno na TRR pa je manj kot so mi tam rekli, ko pa sem računal po dnevih pa bi moral dobiti še nekaj več kot so tam rekli. Pozna ura pa jih ne gre klicati Smile
Tayfun je napisal/-a:Ve kdo kako to izračunajo?
Sem danes dobil povrnjeno na TRR pa je manj kot so mi tam rekli, ko pa sem računal po dnevih pa bi moral dobiti še nekaj več kot so tam rekli. Pozna ura pa jih ne gre klicati Smile
Kako dolgo si čakal, jaz že čakam 2 tedna pa še mi Adriatic nič ni vrnil, prav tako tudi cestnine še nisem dobil povrnjene. Kako dolgo se ponavadi čaka na to?
Tayfun je napisal/-a:Ve kdo kako to izračunajo?
Kako dolgo si čakal, jaz že čakam 2 tedna pa še mi Adriatic nič ni vrnil, prav tako tudi cestnine še nisem dobil povrnjene. Kako dolgo se ponavadi čaka na to?
michelin je napisal/-a:nekaj za primerjavo
abcabc je napisal/-a:Generali ponuja največ za tiste zavarovance, ki imajo vozniške izkušnje. Več let, ko imaš izkušenj več dobiš popusta. Je pa to čudno, da so računali (slika zgoraj) v 14 pre.razredu in za tiste, ki zavarujejo kasko.
http://www.amzs.si/default.asp?podrocje=5&tip=2
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost