Trgovec je napisal/-a:Živjo,
razmišljam, da bi zamenjal zavarovalnico ter prešel na Generali, ki je cenejša. Pri pri prejšnji zavarovalnici so mi vedno vso škodo, ki sem jo uveljaljal preko kasko zavarovalne police, vedno brez problemov priznali. Kako je s tem pri Generaliju? Ste imeli kdaj kakšne probleme? Ko govorim o škodi, mislim bolj na vandalizem na parkirišču in podobne stvari.
Najlepša hvala za odgovor in lep pozdrav
Trgovec je napisal/-a:Živjo,
razmišljam, da bi zamenjal zavarovalnico ter prešel na Generali, ki je cenejša. Pri pri prejšnji zavarovalnici so mi vedno vso škodo, ki sem jo uveljaljal preko kasko zavarovalne police, vedno brez problemov priznali. Kako je s tem pri Generaliju? Ste imeli kdaj kakšne probleme? Ko govorim o škodi, mislim bolj na vandalizem na parkirišču in podobne stvari.
Najlepša hvala za odgovor in lep pozdrav
10. člen zadnji odstavek pravi:
Na zahtevo zavarovalnice se lahko pri odpravi škode v vozilo vgradijo neoriginalni homologirani nadomestni deli.![]()
...delna kombinacija parkirišče. Generali ima omejeno na dve škodi , primer ZM nima omejitve, za Triglav in ostale ne vem. Kljub temu da si plačal za kombinacijo parkirišče, lahko uveljavljaš samo dve škodi ostalo boste krili sami.
v 30 členu je med drugim zapisano, da veljajo tudi določila, ki so posebaj navedena v polici
V polici pa piše: Podpisani zavarovanec izjavljam, da vozila zavarovanega po tej polici razen mene ne bo uporabljala nobena druga oseba, ki je mlajša od 24 let. V kolior bom uveljavljal škodo zaradi nesreče, v kateri je bila kot voznik ali voznica mojega vozila udeležena druga oseba, ki je na dan nesreče mlajša od 24 let se strinjam z odbitkom izplačila škode v višini 30% obračunane škode, ki se bo obračunal dodatno, poleg morebitne dogovorjene franšize po tej polici.
LukL je napisal/-a:ja vsaka ma te fore!
ne zagovarjam nobene sam se mi zdi generali med najslabšimi
drugače pa tudi triglav ni tako nedolžen kot se zdi...
po teh novih zavarovanjih ti naj bi oni izbirali izvajalca popravila-seveda če se odločiš za to neko novo serijo zavarovanja
10. člen zadnji odstavek pravi:
Na zahtevo zavarovalnice se lahko pri odpravi škode v vozilo vgradijo neoriginalni homologirani nadomestni deli.![]()
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov