Zavarovalnice, kasko, cene, nasveti, registracija, tehnični pregledi...

DA86
Novinec

Avtomobilska asistenca Triglav

Napisal/-a DA86 To okt 13, 2009 8:01 am

Pozdravljeni, zanima me kako je kaj z avtomobilsko asistenco pri zavarovalnici Triglav za stare avte, ker pri mariborski naj nebi krili stroškov vleke za avtomobile starejše od dvanajst let.

Ima kdo kake izkušnje, zna kdo povedati koliko stane avtomobilska asistenca in pa avtomobilska asistenca + pri triglavu? Vem da pri osnovni krijejo do 500€ pri asistenci plus pa do 1500€, seveda pogovarjamo se za starejše avte torej brez splošnega kaska.

Uporabniški avatar
Crazy Frog
Nov uporabnik

Napisal/-a Crazy Frog To okt 13, 2009 8:45 am

Pri triglavu je doplacilo za asistenco + 30 eur. Krijejo pa vse starosti vozila. Vem iz prve roke, ker sem spraseval za svojga T3-ja in se bom ob registraciji k njim prestavil prav zaradi tega.

plavko61
Novinec

Kraj: Štajerska

Napisal/-a plavko61 To okt 13, 2009 9:17 am

sem šel rajši k MB ker triglav v tujini krije samo par ur servisa pa nič druga. V glavnem ima triglav neke omejitve.

Uporabniški avatar
Crazy Frog
Nov uporabnik

Napisal/-a Crazy Frog To okt 13, 2009 9:38 am

To glede ur ne poznam situacije. Jaz imam dva avta pri MB zavarovana, ampak, ce ne krijejo asistence za starejsa vozila, sem se z enim bil prisiljen prestavit drugam. Druge izbire ni. Je pa vseen dobro pogledat se za kaksnim AMZS-jem. Verjetno v primeru tezave se najbolj elegantno resis zadevo.

LP

Uporabniški avatar
eclipse_R
Poznavalec foruma

Napisal/-a eclipse_R To okt 13, 2009 6:22 pm

Za 30 € se raje včlanite v AMZS pa boste mel več ugodnosti, kot pri asistenci, potem pa sklenite zavarovanje, kjer vam srce (ali denarnica) poželi

lp
Slika

g
Nov uporabnik

Napisal/-a g Sr okt 14, 2009 4:42 pm

zivjo

mene tud zanima ce lahko kdo zrihta popust na Triglav zavarovalnici imam pa ze sklenjeno zivljensko zavarovanje, tak da ce je tle kak agent naj se javi lahko tud na pm, pa se pomonmo za popust

lp

peljime
Nov uporabnik

Napisal/-a peljime Pe nov 06, 2009 7:43 am

eclipse_R je napisal/-a:Za 30 € se raje včlanite v AMZS pa boste mel več ugodnosti, kot pri asistenci, potem pa sklenite zavarovanje, kjer vam srce (ali denarnica) poželi

lp

Ravno to preverjam. Kakšne so te ugodnosti v primerjavi z npr. Avtomobilso asistenco PLUS pri Triglavu?

Čisto je mogoče, da sem kaj spregledal, vendar se mi zdil, da se bolj splača npr. Triglav PLUS, kot pa npr. osnovno AMZS, še posebno zaradi tujine.
Vrni se na Zavarovanje in registracija vozil

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov