Pozdravljeni, zanima me kako je kaj z avtomobilsko asistenco pri zavarovalnici Triglav za stare avte, ker pri mariborski naj nebi krili stroškov vleke za avtomobile starejše od dvanajst let.
Ima kdo kake izkušnje, zna kdo povedati koliko stane avtomobilska asistenca in pa avtomobilska asistenca + pri triglavu? Vem da pri osnovni krijejo do 500€ pri asistenci plus pa do 1500€, seveda pogovarjamo se za starejše avte torej brez splošnega kaska.
Pri triglavu je doplacilo za asistenco + 30 eur. Krijejo pa vse starosti vozila. Vem iz prve roke, ker sem spraseval za svojga T3-ja in se bom ob registraciji k njim prestavil prav zaradi tega.
To glede ur ne poznam situacije. Jaz imam dva avta pri MB zavarovana, ampak, ce ne krijejo asistence za starejsa vozila, sem se z enim bil prisiljen prestavit drugam. Druge izbire ni. Je pa vseen dobro pogledat se za kaksnim AMZS-jem. Verjetno v primeru tezave se najbolj elegantno resis zadevo.
mene tud zanima ce lahko kdo zrihta popust na Triglav zavarovalnici imam pa ze sklenjeno zivljensko zavarovanje, tak da ce je tle kak agent naj se javi lahko tud na pm, pa se pomonmo za popust
eclipse_R je napisal/-a:Za 30 € se raje včlanite v AMZS pa boste mel več ugodnosti, kot pri asistenci, potem pa sklenite zavarovanje, kjer vam srce (ali denarnica) poželi
lp
Ravno to preverjam. Kakšne so te ugodnosti v primerjavi z npr. Avtomobilso asistenco PLUS pri Triglavu?
Čisto je mogoče, da sem kaj spregledal, vendar se mi zdil, da se bolj splača npr. Triglav PLUS, kot pa npr. osnovno AMZS, še posebno zaradi tujine.