kako naprej ...na zavarovalnico...hm
kaj prijaviti ..?
kaj predlagate

čare je napisal/-a:Pa če te bojo spraševali kaj je priletelo je bil seveda kamen na cesti.Ne rabiš nič komplicirat.
north789 je napisal/-a:Samo eno vprašanje ta carglass naroča orginal šipe al pnaredke??
GiGi1985 je napisal/-a:lahkogreš na avtocelje ali kakšno drugo cenilno mesto kjer urediš zapisnik poškodbe. potem pa lahko greš kateri koli delavnici (od pooblaščenih do s.p. ....) kjer ti zamenjajo šipo, če se dela na zavarovalnico je seveda original nadomestni del.
LP
TYAN je napisal/-a:GiGi1985 je napisal/-a:lahkogreš na avtocelje ali kakšno drugo cenilno mesto kjer urediš zapisnik poškodbe. potem pa lahko greš kateri koli delavnici (od pooblaščenih do s.p. ....) kjer ti zamenjajo šipo, če se dela na zavarovalnico je seveda original nadomestni del.
LP
torej pravš na Avtocelje ...kaj pa kej uredi delavnice v Celju
čare je napisal/-a:Ponaredke narejene v istih fabrikah kot originali,razlika je le da ni logotipa vozila gor.Ampak so pa eni kekci na carglassu.Šipo brez logotipa so zavarovalnici računali 250€ na servisu je z logotipom 300€ in ko sem jaz babi na šalterju začel razlagati da je predraga glede na to da je brez logotipa...ona men začne tupit da je to ista šipa...ja ja ista sam brez logotipa pa za samo 50€ razlike (za zavarovalnico).Če bi šel šipo menjavat na lastne stroške bi mi isto šipo montirali za cca 220€ zavarovalnici pa so izstavili ceno po eurotaxu kar nanese 395€.Je pa Carglas daleč najdražji,če greš šipo menjavat na lastne stroške,najcenejši pa je Novomat narejeno je pa isto in tudi šipa je ista.
[KEKEC] je napisal/-a:TYAN je napisal/-a:sm klico na Carglass pa je ženska rekla naj prjavim škodo na 0803232 ....
torej ka si naj "namislim" za vzrok poškodbe če bo že vprašanje ...glih ne bom reku da sm lojtro gor meto ...
Nekaj ti je prletelo v prednjo šipo od enga avta1
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost