DaDek je napisal/-a:pripada ti po "normativu" zavarovalnice, če servis v tem času ne more zagotovit popravila so dodatni dnevi po navadi na njihove stroške (vsaj tako je bilo pri meni - opel servis in renault servis). edino če se naknadno dogovorijo z zavarovalnico..
kolesar je napisal/-a:tole se jim tolk splača delat da ti morejo brez komplikacij dat nadomestn avto za celi čas...
če ti ga ne dajo pejdi pa drugam...
jst sem jim dal avto da zrihtjo, bi mogli v dveh dneh, ker niso, sm mel pač celi teden njihov avto...
MatejW je napisal/-a:stony je napisal/-a:Po 12 urah je lepilo suho, in vremenski vplivi niso vprašljivi, seveda če je dobro narejeno.
Edini problem je da nihče od teh nima 12 urnega delovnika, zato pa moraš komaj drugi dan dvignit avto.
Lepilo se se prej posusi,...
gogocak je napisal/-a:A se sedaj naredi zadnji odbijač v 1 dnevu ali to ni možno??? Če je delavnik sestavljen iz 8 ur, kako pol ni možno narest to sranje? Morajo ga pokitat, mesto ki ni večje od 8 cm2-praska, če se suši 3 ure je to 4 ure dela. Polakirajo ga pa v teh preostalih 4 urah, suši se pa celo noč. Torej je drugi dan ob 8 končan, ali se jaz močno motim glede tega.
Nadomestni avto pa imaš 24 ur ali??
Lp
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov