sosed je napisal/-a:jaz imam -64 procentov na zavarovanje pri adriaticu slovenica
-50 zaradi tega ker imam sklenjeno nezgodno zavarovanje
-10 nekega popusta
-4 popust na gotovino
montezemolo je napisal/-a:boniteta oz. bonus (in seveda tudi malus) je določen z zakonom in ga ne moreš kar tako dobit. razen, če ti ga kdo odstopi. moraš pač lapo štartat z nule oz. 100%.
MatejW je napisal/-a:montezemolo je napisal/-a:boniteta oz. bonus (in seveda tudi malus) je določen z zakonom in ga ne moreš kar tako dobit. razen, če ti ga kdo odstopi. moraš pač lapo štartat z nule oz. 100%.
Z dolocenimi argumenti lahko tud pades za kaki premijski razred
Moj primer:
Mel reg. avto 10 mesecev, zato nisem bil upravicen do nizjega premijskega razreda.
Agent poslal prosnjo na sedez zav. in tako uredil da se je tistih 10 mesecev stelo kot dobrih 11 al kolko je pac potrebnih da se steje kot celo leto.
In tako sem pridobil en razred
Nekaj je,...
goM je napisal/-a:Zivjo
Glede na to, da me pride zavarovanje za 13let starega bmwja 520i cca. 1000€ me zanima kako najlažje do bonitete -50%. Ene par znancev se hvali kako so si zrihtal -50%, ko pa jih prosiš za konkretno kontaktno osebo pa vsak najde nek izgovor,...
Torej je kdo na forumu, ki lahko zrihta kontak od takega agenta? Lahko na PM.
hvala
MatejW je napisal/-a:h4ck je napisal/-a:Pa saj ce je 10 mescov zavarovan ti bo vsaki naredo 1 premijski razred dol , ni to taki problem
Niti ne.
Menjal sem avto pa nisem dobil priznano. Sele nasledno leto se je agent spomno kak pa kaj je blo, pa sam postelo.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov