B|ind je napisal/-a:CHAN ni res.
Jaz imam stalno prebivališče v Novem mestu pa sem v LJ registriral avto in brez težav dobil tablice z oznako in grbom NM.
CHAN je napisal/-a:http://e-uprava.gov.si/e-uprava/dogodkiPrebivalci.euprava?zdid=593&sid=1636
Če imaš stalno prebivališče npr. v Ljubljani lahko dobiš na UE ljubljanskega področja samo LJ registracijo in ne npr. CE. Če bi želel npr CE, greš na UE celjskega področja...ipd
Courage™ je napisal/-a:Kar je napisal CHAN, drzi.
Na vsaki UE imajo tablice vseh obcin, ce avto registriras na "tujem", tj. izven svojega stalnega prebivalisca, lahko dobis tablice svoje obcine.
Za primer, jaz v Mariboru ne morem nikakor dobiti reg. tablic GO, saj tam nimam stalnega prebivalisca, ce bi pa avtomobil registriral v Gorici, Ajdovscini ali kje tam, pa bi lahko imel tablice GO. Prav tako je v obratnem primeru, ce bi avto registriral v Gorici, bi lahko zahteval MB tablice, saj imam tukaj prijavljen stalni naslov.
en3rgie je napisal/-a:Courage™ je napisal/-a:Kar je napisal CHAN, drzi.
Na vsaki UE imajo tablice vseh obcin, ce avto registriras na "tujem", tj. izven svojega stalnega prebivalisca, lahko dobis tablice svoje obcine.
Za primer, jaz v Mariboru ne morem nikakor dobiti reg. tablic GO, saj tam nimam stalnega prebivalisca, ce bi pa avtomobil registriral v Gorici, Ajdovscini ali kje tam, pa bi lahko imel tablice GO. Prav tako je v obratnem primeru, ce bi avto registriral v Gorici, bi lahko zahteval MB tablice, saj imam tukaj prijavljen stalni naslov.
Ti bi v Mariboru dobil GO tablice le takrat ce bi jo dal narociti po meri .. in se caka 1 teden se mi zdi ..
Courage™ je napisal/-a:Pri tablicah po narocilu resno nevem, tak da tukaj se nebi spuscal v to debato, tukaj bi morda Pero iz GTTja vedel kaj vec, on ima na golfu GO*GTT. Pa tudi ti, en3rgie si iz NM, pa imas GO, tako da predvidevam da pri lastnih tablicah oznaka ni problem.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov