Blink-182- je napisal/-a:torej tudi če sam "po nesreči" zabrišeš kamen notri?oz. ali jim moraš pojasnevati vzrok?
Ali za stekla velja enako?
Blink-182- je napisal/-a:torej tudi če sam "po nesreči" zabrišeš kamen notri?oz. ali jim moraš pojasnevati vzrok?
lahko vržeš noter cigl pa neboš luči zlomo. sma z kolegom glih 2 tedna nazaj z macolo po luči 5 min tolkla pa ni počla. se je samo noter naredila jama tam kje sma tolkla , da bi pa poknila pa ne duha pa ne sluha. pa sma tudi probala z kladivom pa izvijačem. pol sma zvrtala v luč, pa gor tolkla pa še vedno ni poknila in sma jo z kleščami "obdelala" Laughing Laughing
en3rgie je napisal/-a:da ne odpiram nove tebe bi se jst neki uprasal .. zavarovano imam tudi stekla in ogledala .. ne glede kaksen je vzrok . Ucer mi je prisla vlaga v luc .. kolega mi je reku da mi jo morajo zamenjati .. kako je s tem ?
Patrik_A3 je napisal/-a:offtopic:Blink-182- je napisal/-a:torej tudi če sam "po nesreči" zabrišeš kamen notri?oz. ali jim moraš pojasnevati vzrok?
lahko vržeš noter cigl pa neboš luči zlomo. sma z kolegom glih 2 tedna nazaj z macolo po luči 5 min tolkla pa ni počla. se je samo noter naredila jama tam kje sma tolkla , da bi pa poknila pa ne duha pa ne sluha. pa sma tudi probala z kladivom pa izvijačem. pol sma zvrtala v luč, pa gor tolkla pa še vedno ni poknila in sma jo z kleščami "obdelala"![]()
lisko je napisal/-a:Patrik_A3 je napisal/-a:offtopic:Blink-182- je napisal/-a:torej tudi če sam "po nesreči" zabrišeš kamen notri?oz. ali jim moraš pojasnevati vzrok?
lahko vržeš noter cigl pa neboš luči zlomo. sma z kolegom glih 2 tedna nazaj z macolo po luči 5 min tolkla pa ni počla. se je samo noter naredila jama tam kje sma tolkla , da bi pa poknila pa ne duha pa ne sluha. pa sma tudi probala z kladivom pa izvijačem. pol sma zvrtala v luč, pa gor tolkla pa še vedno ni poknila in sma jo z kleščami "obdelala"![]()
Amater....si že slišal, da če polikarbonatno steklo podhladiš krepko rajši poči ? V pomoč ti je lahko CO2 gasilni aparat...FREEZE sprej za elektroniko....
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov