Zavarovalnice, kasko, cene, nasveti, registracija, tehnični pregledi...

Uporabniški avatar
ChuckNorris
Stalni uporabnik

Kraj: Maribor

zavarovalnica

Napisal/-a ChuckNorris Če jul 15, 2010 12:45 am

lp.
doma imamo megana 2008 II ph2. na njem se je v dveh letih nabralo nekaj prask sem ter tja iz parkirišč. na strehi pa je ena vdolbina podobna kot luknji od toče. avto imamo zavarovan preko adriatic slovenica, in sicer polni kasko. ker nisem dal vsega popravljat sproti, me zanima kako se da zdaj to urediti? vrjetno se bo videlo, da poškodbe niso glih sveže. hvala za odgovor

Uporabniški avatar
ChuckNorris
Stalni uporabnik

Napisal/-a ChuckNorris Če jul 15, 2010 1:14 pm

ve kdo? :D

Uporabniški avatar
montezemolo
Novinec

Kraj: Lj

Napisal/-a montezemolo Če jul 15, 2010 1:30 pm

se da. tudi mi smo imeli podoben primer. avto vseskozi zavarovan (tudi pri adriatic slovenici) in nismo hodili tja za vsako prasko. pred približno 2 mesecema pa sem šel tja in niso komplicirali. tudi sam sem jim rekel, da pač ne morem vedeti za vsako prasko kdaj je nastala, ker ne grem vsakič ko parkiram okoli avta in gledam za morebitnimi praskami.
cenilec mi je rekel, da naj v zapisniku pač napišem en datum in kraj nastanka poškodbe in to je to (fajn je pa, da se že prej pripraviš-si izmisliš datum in kraj, kjer naj bi nastala poškodba).

skratka, ne skrbi, so kar uvidevni (govorim za enoto v ljubljani na celovški 182)

Uporabniški avatar
Targa
Nov uporabnik

Napisal/-a Targa Če jul 15, 2010 2:52 pm

Po "pravilih" bi mogel za vsako poškodbo pisat zapisnik. Odvisno od zavarovalnice in cenilca kako se da dogovorit.
NI VEČ RJE!!!!
Vrni se na Zavarovanje in registracija vozil

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov