Imam samo 5 % bonifikacijo. Plačilo 850 € na 11 obrokov po 80 € in to v obdobju od 17.6.2010 do 17.6.2011. Plačam prvi obrok v gotovini. Drugi obrok ne plačam (iz takšnih in drugih razlogov) ,potem pa avgusta ,septembra in oktobra spet normalno plačam po 80 € na mesec. Res da sem sam kriv ,da en obrok ni bil poravnan ,vendar vseeno nisem pričakoval takšnigh sankcij. Dobim opomin v vrednosti dveh položnic. Ker pač ni bilo možnosti,tega nisem plačal. Po 10 dni pa dobi od upravne enote,da je moje vozilo odjavljeno iz prometa in zahtevajo reg.tablice nazaj. Da me ne boste narobe razumeli. Zapadlo je 5 obrokov (400 €) . Od tega je bilo plačano 320 €. In oni rajeri tebi nič,meni nič kar avto odjavijo iz prometa zaradi 80 € dolga. Saj ne rečem da nisem sam kriv ampak malo tolerance pa bi že lahko poznali. Upravna enota mi je poslala 16.11.2010 da je avto odjavljen že od 27.10.2010. Nevem kaj si o tem mislite vi,ampak po moje to niti malo ni pametno,glede na to da sem se pol meseca vozil z nezavarovanim avtomobilom. Sedaj sem zavarovanje spet uredil pri svoji prejšni zavarovalnici in tam so mi povedali ,da si tega kar tako nebi smeli privoščit. Mislim da zavarovalnice Grawe,Tilia in Generali so samo za konkurenco kater so zelo slabe in zelo občutljive v primeru nesoglasij. Sem slišal da v primeru nesreče tud rade komplicirajo. Vesel sem da sem avto zavaroval nazaj v znano slovensko zavarovalnico z katero nikoli nisem poznal takšnih težav. Vendar naivnost me je presedlala na Grawe in vedno vsak osel pade le enkrat na led. Povejte še vaše mneneje. Lep pozdrav!