bobipalčka je napisal/-a:Vsi pogodbeniki zavarovalnic, ki sem jih do sedaj spoznal so mi zatrdili, da
stranke, ki so šle na generali so se vrnile nazaj na staro ali katero drugo zav.
bobipalčka:
V primeru totalke bo pa problem pri vsaki zavarovalnici, to pa zaradi nerealnih pričakovanj
lastnikov.
adis je napisal/-a:ko naredim izračun pri generali me ta pride za 250 eur dražji kot na triglavu.
pskoda je napisal/-a:Te izračune preko neta ne verjemte preveč. Če hočeš pravo cifro se moraš pri njih na firmi ustavit ali zastopnikih, to govorim za vse zavarovalnice.
Osebno sem najbolj zadovoljen z Tilio
adis je napisal/-a:jaz, ko sem imel cca. 3 nesreče z audijem v 6 mesecih ( samo poškodba pleha) mi je fajn prišel triglav, medtem ko bi pri generaliju še danes plačeval malus.
f.taunus je napisal/-a:adis je napisal/-a:jaz, ko sem imel cca. 3 nesreče z audijem v 6 mesecih ( samo poškodba pleha) mi je fajn prišel triglav, medtem ko bi pri generaliju še danes plačeval malus.
Glej, takšni argumenti so "budalštine". Vse zavarovalnice delajo po istih zakonih. Če bonusa nisi izgubil na Triglavu, ga ne bi tudi na nobeni od drugih zavarovalnic. Zato se malo umiri s takšnimi zavajanji, sploh ker si moderator in zato poskrbi predvsem za korektno podajanje informacij.
Kar se izgube bonusa tiče, je namreč zavarovalnica Triglav edina zavarovalnica na slovenskem trgu, ki svojim zavarovancem ne nudi odkupa prve škode na AO, na kasku pa ga nudi le za PR nižji ali ena 06. Med tem ko ga ostale zavarovalnice nudijo na AO in na AK, ne glede na zavarovančev premijski razred.
adis je napisal/-a:f.taunus je napisal/-a:adis je napisal/-a:jaz, ko sem imel cca. 3 nesreče z audijem v 6 mesecih ( samo poškodba pleha) mi je fajn prišel triglav, medtem ko bi pri generaliju še danes plačeval malus.
Glej, takšni argumenti so "budalštine". Vse zavarovalnice delajo po istih zakonih. Če bonusa nisi izgubil na Triglavu, ga ne bi tudi na nobeni od drugih zavarovalnic. Zato se malo umiri s takšnimi zavajanji, sploh ker si moderator in zato poskrbi predvsem za korektno podajanje informacij.
Kar se izgube bonusa tiče, je namreč zavarovalnica Triglav edina zavarovalnica na slovenskem trgu, ki svojim zavarovancem ne nudi odkupa prve škode na AO, na kasku pa ga nudi le za PR nižji ali ena 06. Med tem ko ga ostale zavarovalnice nudijo na AO in na AK, ne glede na zavarovančev premijski razred.
in ti meni praviš, da zavajam? si ti namesto mene uveljavljal škodo? si ti urejal papirje pri popravilih in slikah škodo?
enkrat me je zadel kombi v bok ( povzročitelj voznik kombija), enkrat sem se zabil b golfa ( moja napaka) in enkrat sem zadel steber ( moja napak) torej...kje je zavajanje?
aja in če se ne motim je bila še 1x škoda od toče.
vse popravljeno brez kakršnega kompliciranja, brez izgube % pri premijah. vse korektno in hitro urejeno in še nadomestni voz sem imel, ki pa ni bil ravno kaj dober
in ko se dotaknem generalija pa bog ne daj, da prijaviš škodo na parkingu...
adis je napisal/-a:@f.taunus:
![]()
boli me kura* za zavarovanja vozil ipd... ok? mene ne zanima kdo kako obravnava škodne dogodke in dokler bom jaz kot stranka obdržal svojo boniteto oz. premijo bom bil tam kjer mi to ponujajo!
če ti kaj ni jasno oz. če imaš kaj za uredit pa mi kar piši na pm.
jaz, ko sem imel cca. 3 nesreče z audijem v 6 mesecih ( samo poškodba pleha) mi je fajn prišel triglav, medtem ko bi pri generaliju še danes plačeval malus.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov