Zavarovalnice, kasko, cene, nasveti, registracija, tehnični pregledi...

lidyka
Nov uporabnik

Iščem agenta - polni kasko

Napisal/-a lidyka Sr jan 05, 2011 8:02 pm

Živjo.

Pravkar sem kupila KIA pro'ceed.

Podatki o avtomobilu:

1.registracija: 2009
Motor: 1591 ccm (bencinski motor)
Moč motorja: 93 kW / 127 KM

Nimam bonusa, vozniški izpit pa že 7 let (brez nesreče). Želim AO, AO+, polni kasko in vsa dodatna kritja in asistenco. Bila sem že na Triglavu in TIliji in je bila informativna cena okoli 1350 EUR. Pri tako visokem znesku seveda pričakujem tudi ustrezne popuste.
Zavarovala bom pri najboljšem ponudniku (beri tistemu, ki bo ponudil najugodnejšo varianto).

Ponudbe lahko napišete v tej temi, preko zasebnega sporočila ali pa na: lidyka@gmail.com

Hvala že vnaprej!

p.s. - če lahko kdo, ki ni agent zrihta kje kakšne popuste, se priporočam. :)

xbox
Nov uporabnik

Re: Iščem agenta - polni kasko

Napisal/-a xbox Po jan 24, 2011 3:02 pm

Da ne odpiram nove teme... Tudi sam iščem dobrega agenta po možnosti pri zavarovalnici Maribor (ni pa pogoj če je podudba dobra - pa ne mislim samo finančno), ker sem z svojim razočaran. Vse kaj imam od njega je, da morem prit do njega enkrat na leto in mi zakasira polno ceno o popustih pa slišat noče. To se mi zdi malo smešno, tako da grem sedaj definitivno k drugemu. V družini imamo namreč zavarovano več nepremičnin,avtomobilov, podjetje... Najbol zanimivo je, da vsak preko kake avto hiše ali kaj podobnega dobi 50% komercialni popust, mi pa smo lahko rečem kar dobra stranka pa mi da maksimalno 10% popusta s takšnim odnosom kot, da on meni dela oslugo... Tak, da če hoče kdo novo stranko me naj kontaktira!

Uporabniški avatar
f.taunus
Uporabnik

Kraj: Ptuj-Ormož

Napisal/-a f.taunus Po jan 24, 2011 5:33 pm

Ob takšnih vprašanjih je fajn sporočiti tudi v katerem kraju se išče agent.

xbox
Nov uporabnik

Napisal/-a xbox Po jan 24, 2011 5:40 pm

f.taunus je napisal/-a:Ob takšnih vprašanjih je fajn sporočiti tudi v katerem kraju se išče agent.

sem iz Maribora, tak da če kdo koga pozna, ki bi bil vesel nove stranke mi naj sporoči. Ob dobri ponudbi se mi ni težko zapeljati v kakšen drugi kraj po Sloveniji...

Uporabniški avatar
mihaing
Uporabnik

Kraj: Slovenc

Napisal/-a mihaing Po jan 24, 2011 5:49 pm

Če na Zav. Maribor skleneš življensko zavarovanje (za laike; je hkrati tudi varčevanje) za 30EUR na mesec, dobiš avtomatsko 50% bonusa na kakršno koli zavarovanje. =P

MrOizo
Nov uporabnik

Napisal/-a MrOizo Po jan 24, 2011 7:01 pm

mihaing je napisal/-a:Če na Zav. Maribor skleneš življensko zavarovanje (za laike; je hkrati tudi varčevanje) za 30EUR na mesec, dobiš avtomatsko 50% bonusa na kakršno koli zavarovanje. =P

bonusa ali popusta?

Uporabniški avatar
J`Mavr0
Novinec

Kraj: Maribor-[okolica]

Napisal/-a J`Mavr0 Po jan 24, 2011 7:07 pm

Nekateri agenti imajo možnost sklenitve življenskega zavarovanja ampak ne rabiš vsak mesec plačevati @30€...
plačaš cca 300€ in imaš 50% bonusa in ti osebno ostane in ni vezan na zavarovalnico ...

lp;
Jernej
Slika

xbox
Nov uporabnik

Napisal/-a xbox Po jan 24, 2011 7:39 pm

J`Mavr0 je napisal/-a:Nekateri agenti imajo možnost sklenitve življenskega zavarovanja ampak ne rabiš vsak mesec plačevati @30€...
plačaš cca 300€ in imaš 50% bonusa in ti osebno ostane in ni vezan na zavarovalnico ...

lp;
Jernej

mi lahko daš kakšen kontakt agenta ali kaj več poveš kak pa kaj na zasebno?

Uporabniški avatar
f.taunus
Uporabnik

Napisal/-a f.taunus Po jan 24, 2011 9:12 pm

Bonusa ne dobiš nikjer ...

Uporabniški avatar
mihaing
Uporabnik

Kraj: Slovenc

Napisal/-a mihaing Po jan 24, 2011 9:32 pm

f.taunus je napisal/-a:Bonusa ne dobiš nikjer ...

O đizus kako si ti nataknen. Če jaz plačam polovico ceneje za naslednjih 10let se lahko imenuje ta ugodnost tudi Elvis Presley

Uporabniški avatar
f.taunus
Uporabnik

Napisal/-a f.taunus Po jan 24, 2011 10:07 pm

mihaing je napisal/-a:
f.taunus je napisal/-a:Bonusa ne dobiš nikjer ...

O đizus kako si ti nataknen. Če jaz plačam polovico ceneje za naslednjih 10let se lahko imenuje ta ugodnost tudi Elvis Presley

Pri Triglavu je narod tudi sklepal življenjska zavarovanja zaradi komercialnega popusta. Pred nekaj meseci pa so ukinili popuste, življenjskih zavarovanj pa narod ne more ne prekiniti.

Popust je ugodnost, bonus pravica. Tu je velika razlika!

Uporabniški avatar
eclipse_R
Poznavalec foruma

Napisal/-a eclipse_R Po jan 24, 2011 10:19 pm

Lahko ti zmutijo 50% bonusa ja za 300-500 €, ki jih zastopnik pobaše v svoj žep. Če pa ga ugotovijo pa mu leti licenca pa možno tudi popravki bonusev (in ste ob 400 € in še razliko v premijah nazaj doplačate). Če pa vam uspe pa super, še meni sporočite za koga ki to dela, grem z veseljem k njemu (ker pa sam mislim ta posel opravljati še kar veliko let, tega ne delam ;))

lp
Slika
Vrni se na Zavarovanje in registracija vozil

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov