MaLiNoVc je napisal/-a:Vse se da.. sam se moreš zmenit na servisu.
Oni bojo namesto navadnih žarometov naročili xenonske. Ampak pazi na Opel Astre Xenon naknadno devat je velik problem ker je računalnik zablokiran in se ne da sprogramirati modolov za xenon.
Lp
hribko je napisal/-a:MaLiNoVc je napisal/-a:Vse se da.. sam se moreš zmenit na servisu.
Oni bojo namesto navadnih žarometov naročili xenonske. Ampak pazi na Opel Astre Xenon naknadno devat je velik problem ker je računalnik zablokiran in se ne da sprogramirati modolov za xenon.
Lp
x2
tejž je napisal/-a:hribko je napisal/-a:MaLiNoVc je napisal/-a:Vse se da.. sam se moreš zmenit na servisu.
Lp
x2
Hvala.. Kako se pa potem to da urediti oz. sprogramirat, če je računalnik zablokiran?
lp
hribko je napisal/-a:tk ko ti je malinovc napisal,če kupiš na servisu vse kar rabiš te pride okol 3500€,pa ni rečeno da ti bo sploh delal xenon potem.....
skratka preveč komplikacij,jaz sem si premislil in bom pač imel navadne luči
tejž je napisal/-a:Fantje, porihtal sem.. imam vgrjene xeonske luči... kolega mi je zrihtal,njegov oče je lastnik servisa..200e sem doplačal...deluje vse kot urca..
LP
tejž je napisal/-a:Fantje, porihtal sem.. imam vgrjene xeonske luči... kolega mi je zrihtal,njegov oče je lastnik servisa..200e sem doplačal...deluje vse kot urca..
LP
_furby_ je napisal/-a:lepo bi bilo vedet, kateri model astre imas. pol bi lahko se sliko teh xenon luci prilepu, da nam bo jasno kaj in kako.
in na koncu bi lahko se opisal malo postopek, kaj so ti menjali itd.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov