A.F.R.I.C.A je napisal/-a:sej nima veze, če žena nima kasko zavarovanja....
saj ima povzročitelj avto zavarovan, tako da kontaktiraj cenilca njegove zavarovalnice pa se dogovorita ali naredi cenitev na kraju dogodka ali pa ga z avtovleko peljete na škodni center in ga tam oceni....
lp
_furby_ je napisal/-a:pa kiri je bil ta pilot ki ti je na parking zletel?![]()
drugace pa upam da se bo dobro reslo tole...oz. se mora dobro resit
mire je napisal/-a:Kaj pa vozi ce ni skrivnost ?
Mislim,da ti vrnejo % vrednosti po eurotaksu.
NoFear85 je napisal/-a:Mdriver a si ga imel to na avtobusni parkiranega, al na pescenem placu, ker lokacija mi je dobro znana in mi ni jasno kako je lahko zletel v blagem ovinku.
NoFear85 je napisal/-a:Res mi ni jasno, prihajal je iz koprske smeri v levi ovinek, res da nepregleden, vendar spet ne tako zaprt, v vseh pogojih z 90kmh se ga da zvozit, ceprav omejitev 60.
marjan novak je napisal/-a:Poišči temo o razbiti laguni uporabnika tdk. Notri je vse razjasnjeno do podrobnosti.
xalfist je napisal/-a:koliko je avto dejansko vreden zagotovo ne boš dobil, tak kot so ti že drugi napisali. Naprimer na pamet govorim, če je avto vreden 5000€ bi dobil največ 3000€ neglede na to koliko je bil ohranjen kolk je imel km itd. Npr če je avto od toče, še ti to odbijejo, ker kao če bi ga prodaj bi bil manj vreden, pač majo svoje finte.
Meni ko sem šel vprašat koliko so mi ocenli totalko , sem jih vprašaj od, kje so dobili tak znesem, pa so mi rekli dobesedno poglejte si na avto net , takšne so cene tam. Pa sem jim rekel naj mi poiščejo tak avto za tako nizko ceno, sam se brezveze kregat pa pritožbe ker ne dosežeš nič, vsaj jaz nisem.
Mdriver je napisal/-a:xalfist je napisal/-a:koliko je avto dejansko vreden zagotovo ne boš dobil, tak kot so ti že drugi napisali. Naprimer na pamet govorim, če je avto vreden 5000€ bi dobil največ 3000€ neglede na to koliko je bil ohranjen kolk je imel km itd. Npr če je avto od toče, še ti to odbijejo, ker kao če bi ga prodaj bi bil manj vreden, pač majo svoje finte.
Meni ko sem šel vprašat koliko so mi ocenli totalko , sem jih vprašaj od, kje so dobili tak znesem, pa so mi rekli dobesedno poglejte si na avto net , takšne so cene tam. Pa sem jim rekel naj mi poiščejo tak avto za tako nizko ceno, sam se brezveze kregat pa pritožbe ker ne dosežeš nič, vsaj jaz nisem.
Sej tega se bojim bom pa proval vsekakor se pritožit ,če bo cena nerealna ,če pa ne bo šlo bom zamenjal zavarovalnico iz principa vsaj bo en zavarovanec manj....sej konc koncev jim ne moreš nič in zavarovalnice itak živijo prav od legalne kraje !
Patrik_A3 je napisal/-a:uf, grdo ti ga je zlamal b****.
Si vsaj pokavca za uho potegno?
Drugače pa upam da nimaš avto zavarovan pri Triglavu ker te boš lahko srečen,da boš dobil za sendvič s pršutom, kumarce so pa že vprašljive.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov