Janja Granula je napisal/-a: --
lisko je napisal/-a:Janja Granula je napisal/-a: --
To je ona finta, ko ti pol nasljednje leto preneha popust,življensko pa še kr plačuješ? Malo nazaj predebatirano...?
adis je napisal/-a:lisko je napisal/-a:Janja Granula je napisal/-a: --
To je ona finta, ko ti pol nasljednje leto preneha popust,življensko pa še kr plačuješ? Malo nazaj predebatirano...?
življensko se da prekiniti, kar je bistvenega pomena je to, da se loči striktno življensko zavarovanje od naložbenega zavarovanja.
Janja Granula je napisal/-a: --
crxdelsol je napisal/-a:Tudi jaz bom iskal novega agenta, časa imam do 5.6.
No nima veze, ker je dosti agentov tukaj sprejmem ponudbe na ZS za:
Toyota Corolla 1.4 VVT-i 71kw 97ks 2003
1398 ccm
Zavarovano naj bi bilo AO+ toča, stekla, divjad, parking, asistenca (če le gre-e še mogoča sploh pri taki starosti?-pa da krije tudi okvare in ostale neprijetnosti) ker nazadnje ko sem mel pri mariborski mi niso hoteli kriti ko je šlo za okvaro (prestar avtomobil kao, ko pa sem sklepal pa je bil še dovolj mlad). Imam že -40% in sedaj nebom napredoval, nimam še 1 leto. Nebom pa jezen če se da -50% dobit
eclipse_R je napisal/-a:crxdelsol je napisal/-a:Tudi jaz bom iskal novega agenta, časa imam do 5.6.
No nima veze, ker je dosti agentov tukaj sprejmem ponudbe na ZS za:
Toyota Corolla 1.4 VVT-i 71kw 97ks 2003
1398 ccm
Zavarovano naj bi bilo AO+ toča, stekla, divjad, parking, asistenca (če le gre-e še mogoča sploh pri taki starosti?-pa da krije tudi okvare in ostale neprijetnosti) ker nazadnje ko sem mel pri mariborski mi niso hoteli kriti ko je šlo za okvaro (prestar avtomobil kao, ko pa sem sklepal pa je bil še dovolj mlad). Imam že -40% in sedaj nebom napredoval, nimam še 1 leto. Nebom pa jezen če se da -50% dobit
Živjo,
Pri Triglavu te tole pride 543,87 €
lp
Mister Twister je napisal/-a:a si ti neumn al se sam delaš ?
Mister Twister je napisal/-a:neumn ™
eclipse ti je zračunal brez bonifikacij ker je verjetno spustil tistih 40% v zadnji vrstici, tako k js k sm prvič bral.
drgač pa a je tok težko odštet tistih 25% od cene brez popustov ? pa kašnga audija zdj mešaš tle not.
Interna revizija pokazala več nepravilnosti
"Ugotovljene poneverbe vplačanih premij; neupravičene spremembe zapisov na zavarovalnih policah; goljufiva dejanja z dobropisi premij; medsebojni očitki zaposlenih o dejanjih gospodarskega kriminala," se glasijo ugotovitve izredne revizije poslovanja z zavarovalno zastopniško agencijo Teodor Stevanović. Notranji revizor Miro Smerdu je upravo zavarovalnice Grawe opozoril tudi, da je v preteklosti na območju GPS (Grawe prodajni svetovalci) Ljubljana sever pod vodstvom Boža Uljarevića obstajalo občutno število pomanjkljivosti pri upravljanju dokumentov stroge evidence. Iz poročila sicer izhaja, da so v zavarovalnici omenjene nepravilnosti že odpravili.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov